Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

RoSecure

OSEC

HD Security

Bosch Security Systems

Connect Security

Top Security

Brivo

EAL

Eagle Eye Networks

ADI

Bydemes

VAIBS

JMB Groep

VideoGuard

Paxton

SmartSD

CDVI

VBN

Secusoft

Hikvision

Unii

ARAS

ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

Ajax Systems

i-Pro

Sequrix

Nimo Dog Security

Optex

NIBHV

SmartCell

Nimo Drone Security

ASIS

Lobeco

BHVcertificaat.online

Regio Control Veldt

Seris

DZ Technologies

Hanwha Vision Europe

NetworxConnect

Gold-IP

Genetec

SOBA

Eizo

Uniview

Akuvox

CSL

Kiwa

VVNL

Dero Security Products

Oribi ID Solutions

Nenova

Crown Security Services

Avigilon Alta

HID

Explicate

SMC Alarmcentrale

Centurion

PG Security Systems

CardAccess

VEB

Advancis

Milestone

Traka ASSA ABLOY

Trigion

GFT

Multiwacht

De Beveiligingsjurist

Paraat

2N

IDIS

Add Secure

Alphatronics

20face

Service Centrale Nederland

Masset Solutions

G4S

Securitas

Seagate

Digitale sloten iLOQ te gebruiken binnen Genetec Synergis

4 mei 2023
Redactie
09:08

Met Synergis van Genetec is de toegang tot de meest uiteenlopende gebouwen(complexen) te beheren. Sinds kort kan dat ook als de deuren voorzien zijn van het sluitsysteem iLOQ S50. Het betreft hier elektronisch gestuurde sloten, die geen batterijen nodig hebben.

iLOQ S50 is een sluitsysteem dat specifiek ontwikkeld is voor de vitale infrastructuur, zoals nutsbedrijven. Ook is het geschikt voor organisaties die willen dat cilinders niet met sleutels, maar met smartphones worden bediend. De cilinders zelf hebben geen batterijen, maar worden gevoed met stroom die door de beweging van de gebruiker wordt opgewekt. Sinds kort zijn de mobile keys van iLOQ geïntegreerd in Genetec waardoor digitale sleutels vanuit Genetec Synergis verstuurd kunnen worden. De integratie zorgt zo voor een gebruiksvriendelijke mobiele oplossing, die gebruikers meer flexibiliteit en keuzes biedt. Ook krijgen beheerders zo volledige controle over hun mobiele sleutels, binnen één software omgeving.

Voordelen
Anthonie van der Ploeg, salesmanager Benelux en Nordics, merkt op dat klanten van Genetec het als een voordeel ervaren dat ze diverse soorten toegangsbeheertechnieken met elkaar kunnen combineren. Hij ziet het als een belangrijke doorbraak voor klanten dat ze nu ook de iLOQ-hardware kunnen installeren, gebruiken, beheren & rapporteren vanuit één unified interface, met behoud van eenvoud voor operators, beheerders en managers. Ten aanzien van het gebruik van de smartphone als ‘sleutel’ zegt hij dat klanten het een groot voordeel vinden dat ze door de integratie kunnen tracken wie er in hun gebouw is geweest. Daarnaast kunnen beelden van video-camera’s gekoppeld worden aan de audittrails van sleutelhouders en dat biedt extra rapportagemogelijkheden. Voor integrators is er het voordeel dat de aanvullende ondersteuning van iLOQ S50 in het Genetec-portfolio een extra mogelijkheid biedt om de meest uitdagende vraagstukken van klanten rondom toegangsbeheer op te lossen.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner