Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VAIBS

Regio Control Veldt

20face

Eizo

Connect Security

ARAS

Nenova

OSEC

Ajax Systems

Centurion

Eagle Eye Networks

Akuvox

Nimo Drone Security

Advancis

HID

ASIS

CardAccess

i-Pro

Paxton

Lobeco

Gold-IP

Masset Solutions

Sequrix

SOBA

EAL

2N

VEB

VBN

Securitas

Multiwacht

Dero Security Products

De Beveiligingsjurist

VVNL

Milestone

NIBHV

Uniview

Bosch Security Systems

DZ Technologies

Kiwa

GFT

Genetec

ADI

CDVI

Secusoft

Alarm Meldnet

SmartCell

Paraat

Trigion

Hikvision

Add Secure

SMC Alarmcentrale

Explicate

Service Centrale Nederland

BHVcertificaat.online

ASSA ABLOY

Hanwha Vision Europe

Avigilon Alta

PG Security Systems

Seris

RoSecure

Top Security

VideoGuard

Optex

JMB Groep

Bydemes

Oribi ID Solutions

Crown Security Services

Seagate

Brivo

IDIS

SmartSD

NetworxConnect

Traka ASSA ABLOY

G4S

Nimo Dog Security

Alphatronics

HD Security

Unii

CSL

Directie Securitas uitgebreid met digitale expertise

24 januari 2020
Redactie
13:11

Het directieteam van Securitas is gewijzigd en uitgebreid. In de nieuwe samenstelling staan digitalisatie, innovatie en strategische veranderprojecten binnen het bedrijf centraal.  Met de focus op deze aandachtsgebieden kan de transformatie van Securitas naar Intelligent Protective Services Partner worden versneld.

Ruben van Berg (links op de foto), voormalig operationeel directeur neemt in de nieuwe samenstelling de rol van directeur digitalisering en innovatie op zich. Met zijn team zal hij zich volledig gaan richten op innovatie en digitalisering. Van Berg was tot 1 januari verantwoordelijk voor de operationele activiteiten en speelde ook in deze functie vaak een voortrekkersrol in vernieuwing en digitalisering binnen Securitas. Zijn nieuwe team is inmiddels samengesteld. De komende periode wordt er meer bekend gemaakt over de aandachtsgebieden en programma’s.

Wim Geutjes operationeel directeur
De functie van operationeel directeur wordt sinds 1 januari 2020 vervuld door Wim Geutjes. Geutjes heeft de afgelopen vijf jaar zijn sporen verdiend binnen de Area Seaports, als area manager. Met zijn team slaagde hij erin om – met oog voor de bedrijfsdoelstellingen – zowel de belangen van de klant als die van medewerkers te behartigen. Daarnaast leverde hij een grote bijdrage aan het initiëren van kwaliteitsverbeteringen en veiligheidsoplossingen waarin mens, kennis en techniek centraal staan. Het is nog niet bekend wie Geutjes zal opvolgen binnen de Area Seaports.

Sterke informatiepositie
Volgens algemeen directeur Peter Schollmann was het noodzakelijk de organisatie kritisch te bekijken en waar nodig aan te passen. In een veranderende wereld verandert ook de rol van beveiligingsorganisaties. Naast een mens- en klantgerichte werkwijze is een sterke informatiepositie de laatste jaren belangrijk geworden. Net als een datagedreven aanpak die het mogelijk maakt om services te combineren tot slimme beveiligingsoplossingen.

Intelligent Protective Services Partner
Schollmann verwacht dat de wijzigingen in het directieteam Securitas in staat stelt te accelereren in de transformatie naar Intelligent Protective Services Partner. “Ik weet zeker dat de veranderingen ons gaan helpen en een belangrijke bijdrage gaan leveren in het bouwen aan het Securitas van de toekomst. Eén ding is duidelijk, de ambities vanuit de Nederlandse organisatie en Zweden zijn hoog en brengen een uitdagende en boeiende toekomst”, aldus Schollmann.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner