Donderdag uitreiking van Benelux OSPA’s 2021

Donderdag 16 september vindt van 15:30u tot 16:15u de uitreiking plaats van de Benelux Outstanding Security Performance Awards 2021 plaats. Hopelijk voor de laatste keer online! De uitreiking is live te volgen en laat zien wie zich het afgelopen jaar uitzonderlijk verdienstelijk heeft gemaakt in de beveiliging.

De Benelux OSPA-winnaars worden bekendgemaakt tijdens een online prijsuitreiking na een Thought Leadership-discussie met als thema: Veiligheid in de Benelux: wat zijn de barrières voor vooruitgang en hoe kunnen deze worden overwonnen?”

Uitstekend
“Op alle niveaus en op alle gebieden presteren professionals in de beveiligingssector uitstekend”, zegt Martin Gill, initiatiefnemer van de OSPA’s. “Ze zijn deskundig in wat ze doen, professioneel in hun aanpak en worden gewaardeerd door hun belanghebbenden. Ze vormen een referentiepunt en de Benelux wordt alom geroemd als koploper, als een groep landen waar anderen in de wereld naar opkijken. Toch zijn er ook binnen de Benelux zwakkere gebieden. Wat zijn de belangrijkste strategische zwakheden van de veiligheidssector? Hoe kunnen ze worden overwonnen? Wat zijn de belemmeringen waardoor beveiligers niet altijd als professioneel worden beschouwd? En wat zijn de strategische doelen die een route naar betere beveiliging kunnen leiden?”

Finalisten
Uit een groot aantal inzendingen heeft de onafhankelijke jury de finalisten geselecteerd. De jury bestaat uit Nele Eykens, corporate security manager bij Umicore en voorzitter van ASIS Benelux, Filip Smeets, divisiemanager SERIS Academy bij SERIS België en Pieter Leloup, postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit Gent, Faculteit Rechtsgeleerdheid en Criminologie.

De finalisten zijn:

Outstanding Security Team
Alpha Security Team
Saint-Pierre University Hospital Security Team
STIB-MIVB Security Team

Outstanding Security Consultant – sponsored by Milestone
Ibrahim Bulut – Allseccon
Signpost Six

Outstanding Customer Service Initiative
G4S Aviation Recruitment Initiative
Port Security Center Private Initiative
Workrate Client Service Specialist Initiative

Outstanding New Security Product
PV App – Corporate Security Service
Truck Watch – The Cargo Security.Company
VAIDIO – IronYun

Outstanding Security Partnership
Cutting Crime Impact Project – ProHIC Initiative
TAPA EMEA Network
Workrate and NorthC

Outstanding Young Security Professional
Daniël de Jong – AVAQ
Dylan Shaw – Uber

Lifetime Achievement – gesponsord door G4S
Deze winnaar wordt op 16 september bekend gemaakt.

Het evenement is live bij te wonen na inschrijving via deze link.

Deel dit artikel via: