Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Masset Solutions

Unii

Paraat

Bosch Security Systems

2N

Lobeco

Hikvision

SMC Alarmcentrale

NetworxConnect

Hanwha Vision Europe

Brivo

Alarm Meldnet

20face

Kiwa

Securitas

DZ Technologies

Explicate

Advancis

VVNL

CDVI

Akuvox

Service Centrale Nederland

Add Secure

Ajax Systems

Nimo Drone Security

Milestone

VAIBS

Regio Control Veldt

VEB

Multiwacht

EAL

Crown Security Services

SmartSD

De Beveiligingsjurist

Secusoft

ASSA ABLOY

Uniview

PG Security Systems

BHVcertificaat.online

Seagate

VBN

Sequrix

Top Security

SOBA

CardAccess

Oribi ID Solutions

ADI

Alphatronics

Optex

Connect Security

JMB Groep

Paxton

G4S

Bydemes

OSEC

Eizo

Gold-IP

Eagle Eye Networks

ARAS

Nimo Dog Security

Seris

RoSecure

NIBHV

CSL

HID

i-Pro

GFT

Trigion

Avigilon Alta

Dero Security Products

Genetec

Nenova

ASIS

Centurion

Traka ASSA ABLOY

IDIS

SmartCell

HD Security

VideoGuard

Draadloze toegangsoplossing voor lockers en kasten

22 september 2023
Redactie
05:26

ASSA ABLOY introduceert Aperio® KL100. Dit is een draadloze toegangsoplossing voor lockers en kasten die waardevolle spullen beter beveiligt. Belangrijk is dat deze te gebruiken is in combinatie met meer dan honderd toegangssystemen en dat ook montage achteraf mogelijk is.

Veel toegangsoplossingen zijn beperkt tot de deuromgeving. Dit is waar de nieuwe Aperio® KL100 van pas komt. Het systeem werkt naadloos samen met meer dan honderd toegangssystemen en biedt beveiliging voor veel meer toegangspunten dan alleen deuren.
Het beheren van de beveiliging van extra toegangspunten buiten een beveiligingssysteem verhoogt het risico, de complexiteit en de werklast. De batterij-aangedreven Aperio KL100 lost dit probleem op, belooft de fabrikant. Het beveiligt kluisjes, kasten en lades. Bijna elke kleine opening wordt zo snel een integraal onderdeel van een toegangsbeheersysteem. Het Aperio KL100 lockerslot beveiligt persoonlijke bezittingen, medicijnen, gevoelige documenten, winkelvoorraad, sportuitrusting en meer. Het schrikt onbevoegde toegang en diefstal af.

Montage achteraf
Met twee verschillende lengtes en verschillende sluitlip-opties is de KL100 geschikt voor montage achteraf. Het past op bijna elke locker, kastje of lade, van hout of metaal. Dit draadloze slot wordt gevoed door één batterij, verbruikt weinig stroom – het wordt alleen ‘wakker’ als er een toegangsbewijs wordt gepresenteerd – en heeft geen specialistisch onderhoud nodig.
Een Aperio KL100 kan worden bediend met mobiele sleutels via Bluetooth Low Energy en NFC, maar ook met smartcards en fobs die gebruikmaken van alle belangrijke RFID-technologieën. Voor nog meer gebruikersgemak accepteert het apparaat meerdere technologieën.

Eenvoudige hardware-integratie
De Aperio KL100 is ontworpen met het oog op minimale aanpassing van het meubilair. Dankzij het kleine oppervlak en de draadloze werking kan het snel worden gemonteerd zonder schade aan te richten of een visuele impact te hebben.
Toch zit er in die kleine behuizing een krachtig apparaat dat naadloos samenwerkt met elk nieuw of bestaand toegangsbeheer- en beveiligingssysteem – van wel meer dan honderd verschillende fabrikanten. Bestaande gebruikersgegevens hoeven niet te worden vervangen.
Een KL100 kan online, offline of via OSS-conforme integratie worden aangesloten. Online beheer maakt real-time controle mogelijk over elk KL100 slot, met eenvoudig beheer van toegangsrechten en onmiddellijke beschikbaarheid van audit trails voor elke opening of gebruiker, waardoor incidenten snel en nauwkeurig kunnen worden onderzocht.
Het Aperio KL100 locker- en kastslot voegt zich bij een familie van bewezen draadloze, batterijgevoede apparaten, waaronder cilinders, sleutelhangers, handgrepen, veiligheidssloten, serverreksloten en nog veel meer.
Met zijn eigentijdse, platte ontwerp en stroomvoorziening door één standaard lithiumbatterij is de KL100 de moderne keuze voor het beveiligen van waardevolle spullen en gevoelige kleine ruimten.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

SequriX

Wordt een partner