Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.
De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Al langere tijd waren er verdenkingen inzake het verhandelen van drugs op de werkvloer. Dit was voor de opdrachtgever van SERIS absoluut onacceptabel. Door de inzet van speurhonden narcotica is door middel van een heterdaad een einde gekomen aan deze praktijken. Aad de Vries, algemeen directeur van SERIS Nederland: “De inzet van honden is naast de inzet van techniek hét bewijs van een succesvolle totaaloplossing die wij bieden. De reukzin van een hond is een miljoen keer beter dan die van een mens. De sensitieve neus van de speciaal hiervoor getrainde drugshonden kan drugs opsporen zelfs als het uit zicht is of ergens in is opgesloten. Werkgevers zien zich steeds vaker vanuit arbo-overwegingen of een actief antidrugsbeleid verplicht om met de drugshonden de aanwezigheid van drugs te beperken.”