Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Paraat

Nimo Drone Security

Seris

Genetec

Avigilon Alta

Hanwha Vision Europe

CardAccess

DZ Technologies

Centurion

Ajax Systems

HD Security

Nimo Dog Security

Trigion

Add Secure

De Beveiligingsjurist

Optex

ASIS

GFT

CSL

ADI

Paxton

Explicate

Bydemes

Alarm Meldnet

Bosch Security Systems

SMC Alarmcentrale

ARAS

IDIS

Crown Security Services

RoSecure

Unii

Brivo

BHVcertificaat.online

NIBHV

Oribi ID Solutions

Nenova

JMB Groep

Traka ASSA ABLOY

i-Pro

NetworxConnect

Multiwacht

Eagle Eye Networks

Eizo

SmartSD

Masset Solutions

VAIBS

Kiwa

Alphatronics

PG Security Systems

Advancis

Dero Security Products

Lobeco

VideoGuard

Seagate

20face

Sequrix

SmartCell

Securitas

Milestone

OSEC

Service Centrale Nederland

Uniview

Gold-IP

Akuvox

Top Security

Connect Security

VVNL

G4S

EAL

VEB

SOBA

VBN

HID

ASSA ABLOY

Regio Control Veldt

2N

Hikvision

CDVI

Secusoft

Duitse politie kiest voor TachoScan Control

27 mei 2022
Redactie
15:01

De ook in Nederland actieve Poolse fabrikant Inelo heeft de aanbesteding gewonnen voor politiekorpsen die actief zijn in de West-Duitse deelstaten Hessen en Rijnland-Palts. Inelo zal Duitse politieagenten uitrusten met Tachoscan Control-software, die gegevens van digitale tachografen en bestuurderskaarten analyseert.

De Inelo Group levert deze software inmiddels al aan 43 controlediensten uit 23 landen. De Duitse politie wees de TachoScan Control-software aan als het beste programma om politieagenten te ondersteunen bij het uitvoeren van controles op de rij- en rusttijden van bestuurders. De order omvat 67 vergunningen voor de deelstaat Rijnland-Palts en 170 voor Hessen. Daarnaast zal Inelo Hessen politieagenten voorzien van TachoReader Basic-apparaten, die data downloaden van alle nieuwe en oude generatie tachografen en bestuurderskaarten die op de markt zijn, zoals de Digitale tachograaf – Tachoscan Web.

Aangepast aan voorschriften
De software die in het kader van de aanbesteding is besteld, werd aangepast aan de Duitse voorschriften. Bovendien bereiden deskundigen van de Inelo Groep scholingssessies voor de Duitse politie voor, die hen vertrouwd zullen maken met de details van Tachoscan Control.
De geboden oplossing is niet alleen nuttig voor controle-instanties. Met de speciale softwarepakketten 4Trans en TachoScan kunnen werknemers van vervoersbedrijven gegevens en eventuele overtredingen op dezelfde manier controleren als de autoriteiten dat doen. Met de systemen blijven bedrijven op de hoogte van de veranderende wetgeving en verkleinen zij het risico op problemen tijdens inspecties.

Over de Inelo Groep
De Inelo Groep verenigt de merken OCRK, INELO en GBOX, die oplossingen bieden voor transportbedrijven. De gecombineerde ervaring van de marktleiders garandeert volgens het bedrijf de hoogste kwaliteit van oplossingen ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. Het brede gamma aangeboden producten garandeert veiligheid en beantwoordt zelfs aan de meest specifieke verwachtingen. Het bedrijf heeft inmiddels 18 jaar ervaring, 450 werknemers, is aanwezig in 21 EU-markten en heeft meer dan 10.000 klanten. Het is erkend in de Europese Unie en adviseert zelfs de Europese Commissie. De Inelo Groep is lid van CORTE, neemt deel aan vergaderingen van organisaties zoals TISPOL en ECR en leidt vervoersinspectie-instanties, politie en andere inspectiediensten op. Het bedrijf is nog op zoek naar partners in onder andere de Benelux.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner