Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Connect Security

Top Security

Ajax Systems

Regio Control Veldt

Masset Solutions

SmartSD

Unii

Secusoft

JMB Groep

20face

Explicate

Add Secure

SMC Alarmcentrale

CSL

ARAS

Traka ASSA ABLOY

HD Security

Gold-IP

Hanwha Vision Europe

CDVI

Eagle Eye Networks

NIBHV

Milestone

G4S

Bydemes

Kiwa

Advancis

Nimo Drone Security

GFT

IDIS

Network Optix

Crown Security Services

Centurion

Paxton

Nimo Dog Security

Eizo

Akuvox

EAL

Seris

Alarm Meldnet

NetworxConnect

Lobeco

Alphatronics

Dero Security Products

Securitas

VBN

Sequrix

Oribi ID Solutions

i-Pro

RoSecure

Uniview

SOBA

OSEC

ASSA ABLOY

Genetec

VideoGuard

Trigion

ADI

VEB

CardAccess

Paraat

Multiwacht

Service Centrale Nederland

Bosch Security Systems

Brivo

Nenova

PG Security Systems

VAIBS

Avigilon Alta

DZ Technologies

Optex

ASIS

2N

HID

SmartCell

VVNL

Hikvision

De Beveiligingsjurist

BHVcertificaat.online

Seagate

Duurzame samenwerking in veilige dierenbescherming

18 juni 2024
Redactie
08:20

Ouwehands Dierenpark, een bekende locatie in de wereld van soortbehoud van bedreigde diersoorten, natuurbescherming en natuurbeschermingseducatie, heeft al meer dan 15 jaar een nauwe samenwerking met Schipper Security, een gerenommeerde beveiligingspartner. Deze langdurige verbintenis is geworteld in gedeelde waarden van betrouwbaarheid, toewijding en integriteit en leidt tot een effectieve veiligheid van de dieren en bezoekers van het park.

Als een bedrijf dat zich inzet voor de bescherming van dieren, hecht Ouwehands Dierenpark veel waarde aan de veiligheid en beveiliging van zijn faciliteiten. Schipper Security speelt hierbij een cruciale rol door fysieke beveiliging te bieden op het park, evenals tijdens speciale evenementen en gala’s. Het feit dat Schipper Security al 15 jaar lang deze verantwoordelijkheid op zich neemt, getuigt van het vertrouwen en de tevredenheid die Ouwehands Dierenpark heeft in hun diensten.

Betrouwbaarheid en communicatie
Een van de belangrijkste aspecten van de samenwerking tussen Ouwehands Dierenpark en Schipper Security is de nadruk op betrouwbaarheid en consistentie. Voor Ouwehands Dierenpark staat vast dat afspraak ook daadwerkelijk afspraak is en Schipper Security heeft keer op keer bewezen dat ze deze belofte nakomen. Dit is essentieel gezien de hoge risico’s waarmee Ouwehands Dierenpark te maken heeft, vooral bij het beschermen van bedreigde diersoorten.
Naast betrouwbaarheid is de directe communicatie tussen de twee partijen ook van groot belang. Door regelmatig structurele overleggen te voeren en open lijnen van communicatie te handhaven, kunnen beide partijen snel en effectief reageren op eventuele calamiteiten of noodsituaties die zich kunnen voordoen.

Succesvolle en duurzame alliantie
Voor Ouwehands Dierenpark is het ook van groot belang dat hun missie van soortbehoud en natuurbescherming duidelijk naar voren komt. De organisatie benadrukt dat ze er is om niet alleen gewone dieren te beschermen, maar vooral ook de bedreigde diersoorten. Dit is een boodschap die ze actief willen uitdragen en waar Schipper Security volledig achter staat. Door de jaren heen heeft de samenwerking tussen Ouwehands Dierenpark en Schipper Security bewezen een succesvolle en duurzame alliantie te zijn. Hun gezamenlijke inzet voor bescherming en veiligheid leidt tot een veilige en gastvrije omgeving voor zowel de dieren als de bezoekers van het park.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Videoguard

SequriX

Suricat

Wordt een partner