Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Alarm Meldnet

Gold-IP

ASSA ABLOY

OSEC

Paraat

PG Security Systems

Multiwacht

GFT

SmartCell

RoSecure

VAIBS

Regio Control Veldt

VVNL

Bydemes

2N

Avigilon Alta

Genetec

BHVcertificaat.online

Nimo Dog Security

Top Security

DZ Technologies

SmartSD

Service Centrale Nederland

Alphatronics

Dero Security Products

Lobeco

ADI

Traka ASSA ABLOY

Crown Security Services

Advancis

Centurion

Trigion

Bosch Security Systems

EAL

JMB Groep

SMC Alarmcentrale

CSL

CardAccess

Hikvision

NetworxConnect

Eagle Eye Networks

HD Security

G4S

SOBA

VBN

IDIS

Ajax Systems

Explicate

Uniview

Unii

Optex

Eizo

Milestone

Nenova

VEB

ASIS

Sequrix

Akuvox

Oribi ID Solutions

VideoGuard

Paxton

Add Secure

NIBHV

Connect Security

i-Pro

Seagate

Hanwha Vision Europe

Secusoft

Securitas

CDVI

HID

20face

Nimo Drone Security

ARAS

Seris

Brivo

De Beveiligingsjurist

Masset Solutions

Kiwa

DZ Technologies helpt met preconfiguratie van Milestone-systemen

28 mei 2024
Redactie
04:13

Het configureren van een camerasysteem met Milestone Systems kan de gemiddelde installateur nogal wat tijd en moeite kosten. En hoe haalt hij alles eruit wat erin zit, zodat de eindgebruiker maximaal profijt heeft van zijn investering? DZ Technologies biedt hierbij de helpende hand. Op basis van het cameraplan kan de installatie volledig worden gepreconfigureerd, zodat de installateur alleen nog de apparatuur hoeft op te hangen en aan te sluiten.

DZ Technologies is een in Milestone-software gespecialiseerde distributeur, die niet alleen hard- en software levert, maar ook zorg kan dragen voor pre-configuratie van systemen. Dat is een taak die een hoge mate van expertise vergt, die niet elke installateur in huis kan hebben. “Wij begrijpen dat elke klant unieke beveiligingsbehoeften heeft”, vertelt directeur Dennie Zaad. “Ons pre-configuratieproces stelt ons in staat om onze oplossingen specifiek op deze behoeften af te stemmen. Van het selecteren van de meest geschikte Milestone VMS-editie tot het integreren van andere noodzakelijke programma’s, ons IT-team maakt nauwgezet een gepersonaliseerde setup voor elk project.”

Tijd en kosten besparen
Voor de installateur kunnen er heel wat uren gaan zitten in het navigeren door complexe software-interfaces, het aanpassen van instellingen en het oplossen van problemen. Door de pre-configuraties aan DZ Technologies toe te vertrouwen, bespaart de installateur niet alleen kostbare tijd, maar vermijdt hij ook de potentiële kosten die gepaard gaan met vallen en opstaan. Het IT-team van DZ Technologies zorgt voor een naadloze installatie die alle componenten feilloos integreert, zodat er later geen dure revisies nodig zijn. De distributeur noemt dit ‘Plug & Play’-service. “Wij begrijpen dat elke seconde telt als het op beveiliging aankomt”, vervolgt Zaad. “Met ons nauwgezette pre-configuratieproces minimaliseren we uitvaltijd door ervoor te zorgen dat het systeem vanaf het begin probleemloos werkt. Door verbindingen te testen en prestaties te optimaliseren garanderen we een naadloze ervaring voor de installateur en de eindgebruiker.”

Verbeterde cyberbeveiliging
In dit digitale tijdperk evolueren de beveiligingsrisico’s snel. Het pre-configuratieproces gaat verder dan alleen het instellen van hardware en software. DZ Technologies implementeert ook robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals wachtwoordbeleid, gebruikersrechten en firewalls om het camerasysteem te beschermen tegen cybercrime. Door voor DZ Technologies te kiezen, gaat de installateur een partnerschap aan om het hoogste beveiligingsniveau voor zijn organisatie te handhaven. Zaad: “Door onze jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche kent ons team de ins en outs van de systemen die we leveren. Door ons de pre-configuraties te laten uitvoeren, krijgt de installateur toegang tot onze kennis, waaronder een volledig ontwikkelde documentatie van het systeem en een eenvoudige stap-voor-stap gebruikershandleiding. We bieden fulltime ondersteuning, zowel tijdens (pre-configuraties) als na (ondersteuning of onderhoud op korte en lange termijn) het project. Ons vriendelijke team is slechts één telefoontje, appje of e-mail van de klant verwijderd en staat klaar om te helpen met eventuele vragen of problemen.”

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

SequriX

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner