Eenvoudig te gebruiken en voordelige mistmachine

Het door SmartSD vertegenwoordigde Smartek komt met een compacte, betaalbare en eenvoudig te installeren mistmachine. De NUBI is volgens de distributeur het actieve antwoord om diefstallen te voorkomen.

Een alarmsysteem alleen is beperkt tot het melden van een diefstal. Met de Smartek mistmachine wordt voorkomen dat dit gebeurt. Binnen een paar seconden vult het apparaat de ruimte (100m³) met mist, zodat indringers het zicht wordt ontnomen en ze zich niet meer kunnen oriënteren.

Lage gebruikskosten
De gegenereerde mist is niet giftig en bestaat uit droge deeltjes die lange tijd in suspensie blijven en het bijna onmogelijk maken om in de ruimte te blijven. De Smartek mistmachine is zeer compact, heeft een laag verbruik, omdat geen boiler nodig is en heeft ook geen jaarlijks onderhoud nodig.

Eenvoudig te integreren
De mistmachine is eenvoudig te installeren en te integreren met elk alarmpaneel. De cartridge kan ook eenvoudig worden vervangen. Door de unieke verpakking kunnen de Nubi cartridges als een normaal product worden beheerd. Ter introductie van de mistmachine is deze, inclusief cartridge, tot en met 15 maart in de aanbieding. Raadpleeg voor meer informatie de website.

Deel dit artikel via: