Effectieve maatregelen tegen aanvallen met voertuigen

GPS Perimeter Systems is bekend om de geavanceerde detectiesystemen. Maar het bedrijf heeft ook hardware in huis om rijdende indringers hardhandig op andere gedachten te brengen. Er is ruime keuze in high security bollards en pollers, die zelfs een met 80km/u rijdende vrachtwagen van 7,5 ton tegenhouden.

In de showroom in Geldermalsen zijn de verschillende opties werkend te bekijken. Er zijn vaste bollards en pollers, maar ook semi-automatische met een gasveer, automatische met hydrauliek en automatische met een borstelloze motor.
De lichtste variant is de vaste Citeasy, die personenauto’s tot 1500kg en 30km/u tegenhoudt. De Citeasyevo houdt dergelijke auto’s tegen tot 66km/u. En de vaste Citeasyboost is bestand tegen busjes van 3,5 ton, die met 55km/u aan komen rijden.
Tot de automatische varianten behoort de Citydro, die personenauto’s tot 1500kg en 42km/u tegenhoudt. De Citydroboost is bestand tegen 59km/u. En de Citeco blijft staan als de auto 66km/u rijdt. De Citadine houdt busjes van 3500kg tegen, die 70km/u rijden. En de Protection is bestand tegen vrachtwagens van 7,5 ton die met 65/km/u komen aanrijden. Het topmodel, de Sécurité, houdt zo’n vrachtwagen nog tegen, als deze 80km/u rijdt.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: