Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

PG Security Systems

Bydemes

SmartCell

Brivo

Ajax Systems

Nimo Dog Security

Oribi ID Solutions

SmartSD

Akuvox

OSEC

Seagate

Kiwa

Explicate

Dero Security Products

Sequrix

Top Security

VVNL

Alphatronics

SOBA

ADI

RoSecure

Connect Security

Multiwacht

NIBHV

CDVI

Genetec

G4S

DZ Technologies

Securitas

Paxton

Paraat

Eizo

Advancis

Lobeco

Add Secure

Secusoft

Gold-IP

HD Security

Avigilon Alta

ARAS

Hikvision

HID

VBN

Traka ASSA ABLOY

Eagle Eye Networks

Regio Control Veldt

Bosch Security Systems

i-Pro

Optex

ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

NetworxConnect

Crown Security Services

Unii

VEB

2N

Service Centrale Nederland

VAIBS

De Beveiligingsjurist

Nimo Drone Security

Seris

Hanwha Vision Europe

Trigion

Alarm Meldnet

Centurion

20face

VideoGuard

EAL

GFT

JMB Groep

Milestone

CSL

CardAccess

Uniview

SMC Alarmcentrale

ASIS

Masset Solutions

Nenova

IDIS

Eric Otto wordt CEO bij Facilicom Group

21 juli 2021
Redactie
10:00

Na een dienstverband van ruim 32 jaar draagt Geert van de Laar (62) op 1 januari 2022 zijn functie als CEO van Facilicom Group over aan Eric Otto (52). Die treedt per 1 september in dienst bij het concern om alvast kennis te maken met de vele onderdelen, waaronder beveiligingsbedrijf Trigion.

Van de Laar heeft in zijn loopbaan Facilicom Group zien vertienvoudigen in omzet en zien groeien naar ruim 25.000 medewerkers. In verschillende rollen heeft Van de Laar hier een grote bijdrage aan geleverd, de laatste 5 jaar als CEO. Over zijn besluit om te vertrekken zegt hij: “Ik heb in mijn carrière met veel plezier gebouwd aan een onderneming die staat als een huis. Met een mensgerichte, ondernemende cultuur én een gezonde financiële basis. Hoewel het na zo’n lange tijd altijd moeilijk is om afscheid te nemen, draag ik de leiding met vertrouwen over aan Eric Otto. Ik kijk uit naar de volgende levensfase van vroegpensioen.”

Stevige basis
Over de directiewissel zegt oud-CEO en huidige voorzitter van het Algemeen Bestuur van Facilicom Group Hans Gennissen: “Ik heb meer dan 30 jaar geweldig samengewerkt met Geert. We hebben samen veel meegemaakt en het bedrijf ontwikkeld tot waar het nu staat. Het zal wennen zijn om zonder Geert verder te gaan, maar er ligt een stevige basis. We hebben er alle vertrouwen in dat Eric samen met het directieteam de weg omhoog zal voortzetten.”
Otto treedt per 1 september 2021 al in dienst om tot 1 januari 2022 het uitgebreide dienstenportfolio van Facilicom Group goed te leren kennen. Hij heeft in zijn carrière verschillende directiefuncties vervuld bij enkele grote (familie-)bedrijven, zoals Bruynzeel Keukens, Pon (Gazelle) en SHV. Op dit moment werkt Otto als COO bij SHV-dochter ERIKS. Hij wordt als CEO executive-lid van het Algemeen Bestuur van Facilicom Group en vormt samen met Albert van der Meulen (vice-CEO) en Maartje Bouvy (CFO) het Concern Directieteam.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

SequriX

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner