Erik Mastenbroek neemt afscheid van DOM Security Group

Marketingdirecteur Erik Mastenbroek neemt na vele jaren afscheid van DOM Security Group. De laatste jaren boekte hij vooral successen bij het digitaal transformeren van de internationale fabrikant van sluitsystemen.

Volgens ingewijden gaf Mastenbroek een positieve boost aan DOM op verschillende niveaus. Met zijn nieuwe en moderne managementmethodes zorgde hij voor cohesie binnen de verschillende over Europa verspreide bedrijven binnen de groep. De nieuwe uitstraling van DOM is te zien op de website, op vakbeurzen – waaronder Facilitair – en bij de introductie van verschillende nieuwe producten.
Mastenbroek startte achttien jaar geleden bij DOM en ontwikkelde zich tot een expert in elektronische sluitproducten. Hij introduceerde later het Finse merk iLOQ in de Benelux waar hij enige jaren algemeen directeur was van de Benelux-vestiging. Eind 2014 keerde hij terug naar DOM waar hij zich met marketing voor de Franse vestiging ging bezighouden. De komende tijd neemt hij een sabbatical. Daarna kijkt hij of hij terugkeert naar de beveiligingsbranche.

Deel dit artikel via: