Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Secusoft

Service Centrale Nederland

Bydemes

VAIBS

De Beveiligingsjurist

Dero Security Products

2N

Nimo Drone Security

Eizo

Optex

Securitas

Genetec

Nenova

i-Pro

Gold-IP

NIBHV

ARAS

DZ Technologies

IDIS

Eagle Eye Networks

Regio Control Veldt

Explicate

Uniview

Trigion

Unii

SMC Alarmcentrale

Multiwacht

Lobeco

VEB

SmartSD

Oribi ID Solutions

CardAccess

SOBA

Ajax Systems

ASSA ABLOY

Traka ASSA ABLOY

Seagate

Seris

CSL

SmartCell

VBN

EAL

Masset Solutions

VideoGuard

PG Security Systems

VVNL

OSEC

20face

Add Secure

Sequrix

Milestone

Hikvision

Advancis

RoSecure

NetworxConnect

Paraat

Centurion

Nimo Dog Security

Brivo

Alarm Meldnet

HD Security

Avigilon Alta

Network Optix

Paxton

Kiwa

JMB Groep

CDVI

ASIS

GFT

HID

Connect Security

Crown Security Services

ADI

Hanwha Vision Europe

Akuvox

BHVcertificaat.online

Bosch Security Systems

Top Security

Alphatronics

G4S

Event Security Officer opleiding in Stadion Feijenoord

10 oktober 2007
Redactie
00:22

Het Albeda College en Sport & Event Security zijn op 8 oktober 2007 gestart met de opleiding Event Security Officer. Docenten van beide organisaties zullen studenten, die bij het Albeda College de opleiding tot beveiliger 2 volgen, gaan opleiden tot gediplomeerd Event Security Officer. De lessen worden gegeven in Stadion Feijenoord.

In oktober 2006 werd door het Albeda College en Sport & Event Security een intentieverklaring tot samenwerking getekend. Aan deze samenwerking wordt met deze opleiding op unieke wijze invulling gegeven. Immers leren in de praktijk wordt op een wel heel bijzondere locatie mogelijk.

Alle studenten beginnen, naast hun opleiding tot beveiliger 2, met het volgen van de stewardcursus. Dit is een door de KNVB erkende opleiding, waarmee als steward in voetbalstadions in Nederland kan worden gewerkt. Vervolgens gaan de studenten de opleiding Event Security Officer volgen. Deze opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. De theorielessen worden gegeven door docenten van beide organisaties en vinden plaats in het instructielokaal van Sport & Event Security in Stadion Feijenoord.

Het theorie-examen wordt afgelegd bij het SVPB in Houten. Na het behalen van dit examen, wordt op diverse evenementenlocaties in Nederland, onder begeleiding van gecertificeerde praktijkbegeleiders van Sport & Event Security stage gelopen. Na het afronden van deze stage zijn de studenten in het bezit van het diploma Event Security Officer.

Als Event Security Officer van Sport & Event Security worden werkzaamheden verricht bij grootschalige evenementen. Voetbalwedstrijden, concerten van grote popsterren, muziek- & culturele festivals, sportwedstrijden, zoals CHIO Rotterdam en Bavaria City Racing e.v.a. worden door Event Security Officer beveiligd.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner