Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

CardAccess

Sequrix

2N

Ajax Systems

Advancis

Traka ASSA ABLOY

VBN

ARAS

HID

Dero Security Products

Regio Control Veldt

Unii

ASSA ABLOY

Nimo Dog Security

RoSecure

SmartCell

Hikvision

Connect Security

Oribi ID Solutions

Masset Solutions

Paxton

VAIBS

Explicate

Hanwha Vision Europe

20face

SOBA

Eizo

Akuvox

Nimo Drone Security

IDIS

Service Centrale Nederland

Nenova

SmartSD

Paraat

Uniview

Eagle Eye Networks

ASIS

Bosch Security Systems

Securitas

Milestone

Kiwa

NIBHV

VVNL

Alarm Meldnet

CDVI

GFT

De Beveiligingsjurist

Top Security

CSL

Alphatronics

JMB Groep

Seris

Optex

NetworxConnect

Lobeco

ADI

Brivo

Genetec

PG Security Systems

BHVcertificaat.online

Crown Security Services

VEB

Seagate

VideoGuard

SMC Alarmcentrale

Gold-IP

Bydemes

Add Secure

HD Security

Secusoft

EAL

Centurion

Multiwacht

i-Pro

Trigion

G4S

Avigilon Alta

DZ Technologies

OSEC

Fair Groep kiest voor beveiligingssoftware SequriX

22 september 2014
Redactie
11:40

Fair Groep gaat het hele operationele proces rondom haar bewakingsdiensten regelen met SequriX. Surveillanten gaan op pad met een smartphone waarop ze alle objectinformatie raadplegen en werkzaamheden registeren. Met de bijbehorende klantenportal kunnen klanten van Fair Groep online taakrapportages, facturen en alarmbonnen inzien.

SequriX is een spin-off van mobility specialist Sigmax. Sigmax levert sinds 1998 innovatieve mobiele applicaties voor gemeenten, politie, field service organisaties en beveiligingsbedrijven. Met een investering van Sigmax en het InnovatieFonds van Enschede geeft SequriX BV sinds 2014 verder vorm aan de softwareoplossing voor beveiligingsbedrijven. Tot de huidige klantenkring behoren diverse beveiligingsbedrijven waaronder RJ Safety & Security, Vigilat Groep, Deltasafe Security en Securion.

Fair Groep behoort met ruim 500 medewerkers en 14 vestigingen tot de top 10 van particuliere beveiligingsorganisaties in Nederland. Met SequriX kiest Fair Groep voor een webbased systeem voor het beheren van informatie over klanten, objecten, locaties en contracten. Met de mobiele applicatie op een Android smartphone, kunnen surveillanten alle instructies en objectgegevens opvragen, alarmmeldingen opvolgen en bevindingen registeren. De mobiele applicatie vergroot de veiligheid van de surveillant ter plaatse door een ‘panic button’ en ‘man down’ signalering. In het SequriX klantenportal kunnen klanten van Fair Groep online taakrapportages, facturen en alarmbonnen inzien.

SequriX voor beveiliging“Bij Fair werken we nu al met een soortgelijk systeem, maar die is complex in gebruik en biedt onvoldoende mogelijkheden om onze vernieuwde manier van werken te ondersteunen. Daarom zochten we naar een nieuw systeem dat beter aansluit bij het werk van onze surveillanten”, vertelt Buck Jüch, Directeur bij Fair Groep. “We kunnen met SequriX ons hele proces stroomlijnen. Van het beheer van contracten tot aan het aansturen van surveillanten en de facturatie. En het pakket integreert met onze andere ICT-systemen. Groot voordeel hiervan is dat we efficiënt kunnen werken, overzicht hebben in hoe onze bewakingsdienst presteert en onze klanten via de online klantenportal snel kunnen informeren over de uitgevoerde werkzaamheden.”

Fair Groep sluit haar bestaande systemen, waaronder Exact en Rostar CAS, aan op het SequriX systeem waardoor het mogelijk is om snel gegevens uit te wisselen. Dienstroosters worden één op één overgezet van het planningsysteem naar de smartphone van de surveillant. Dankzij een digitale koppeling met particuliere alarmcentrales (PAC’s), ontvangt de juiste surveillant automatisch een melding op de smartphone, zonder dat er eerst telefonisch contact is met de centrale.

Buck Jüch en Leo van den Ende
Buck Jüch (Directeur Fair Groep) en Leo van den Ende (CEO SequriX)

Met SequriX maken we een keuze voor een onafhankelijk, flexibel en robuust systeem dat mee gaat met de tijd, zegt Buck Jüch van Fair Groep. Leo van den Ende van SequriX laat aan Beveiliging Nieuws weten dat het pakket continu door een team van specialisten wordt ontwikkelt en onderhouden. Het is onze ambitie om SequriX te ontwikkelen tot de softwareoplossing dat elk beveiligingsbedrijf in Nederland – en daarbuiten – past. We zijn er enorm trots op dat Fair Groep, als belangrijke speler in Nederland, van start gaat met SequriX.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner