Feestelijke netwerkborrel tijdens FireSafety & Security Event

Tijdens het FireSafety & Security Event op 13 en 14 april in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, is er een gezamenlijke netwerkborrel voor exposanten, beveiligingsinstallateurs en alle overige aanwezige bezoekers.

Een belangrijke functie van het evenement is het verbinden van mensen en kennis. Beveiligen wordt almaar complexer, wat de noodzaak vergroot om met collega-bedrijven samen te werken. Vanwege de coronacrisis was er de afgelopen jaren helaas weinig ruimte om persoonlijke banden te smeden. Beurzen en congressen gingen niet door en andere bedrijfsevenementen werden uitgesteld of heel kleinschalig gehouden. Met de ruime versoepelingen die vandaag (25 februari) zijn ingegaan, zijn er geen coronamaatregelen meer van toepassing bij een bezoek aan de Brabanthallen. Belangstellenden kunnen zonder enige beperkingen het FireSafety & Security Event 2022 op 13 en 14 april bezoeken.

Muziek, walking diner & technische trends
De organisatie en de exposanten kijken er naar uit om hun relaties weer gastvrij te mogen ontvangen en heten iedereen van harte welkom. Het aantal inschrijvingen loopt intussen verder op en is de duizend inschrijvingen al ruimschoots gepasseerd.
Tijdens het evenement zullen met name installateurs kennis maken met veel nieuwe technische trends. Zij kunnen daarover met hun leveranciers van gedachten wisselen, maar de organisator verwacht ook een grote behoefte om de materie met vakgenoten te bespreken. Het plan is daarom opgevat om tegen het einde van de eerste dag, woensdag 13 april, een feestelijke netwerkborrel met live muziek te organiseren. Deze begint 16:30u en duurt tot 19:00u. De beurs is die woensdag tot 19.30 uur open.

Aanmelden voor beursbezoek kan via deze link.

Deel dit artikel via: