Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Paraat

Akuvox

Bydemes

ASSA ABLOY

VAIBS

Unii

Connect Security

Nimo Dog Security

Kiwa

VBN

HID

Oribi ID Solutions

Eagle Eye Networks

Alarm Meldnet

ADI

Nenova

VideoGuard

20face

Add Secure

EAL

Avigilon Alta

Masset Solutions

Uniview

Optex

Dero Security Products

G4S

ASIS

BHVcertificaat.online

RoSecure

Network Optix

NIBHV

Explicate

Lobeco

Brivo

De Beveiligingsjurist

Top Security

Crown Security Services

NetworxConnect

SMC Alarmcentrale

Milestone

ARAS

OSEC

SOBA

VVNL

Traka ASSA ABLOY

Service Centrale Nederland

Regio Control Veldt

Hanwha Vision Europe

CardAccess

Trigion

Alphatronics

Advancis

Seris

IDIS

PG Security Systems

Multiwacht

Ajax Systems

SmartSD

Seagate

SmartCell

2N

JMB Groep

Hikvision

CSL

Bosch Security Systems

Secusoft

GFT

HD Security

VEB

Paxton

Nimo Drone Security

Securitas

DZ Technologies

Centurion

Eizo

CDVI

Gold-IP

i-Pro

Genetec

Sequrix

Feestelijke opening Experience Room VideoGuard

6 maart 2019
Redactie
16:44

Value added distributor VideoGuard heeft met een drukbezocht evenement de Montréal Experience Room geopend. Hier kunnen geavanceerde producten zoals Genetec Security Center worden gedemonstreerd aan de hand van praktijksituaties.

Een geavanceerd product als Security Center van Genetec moet je kunnen beleven om overtuigd te raken van de vrijwel eindeloze hoeveelheid mogelijkheden. Nieuwe klanten meenemen naar gerealiseerde projecten is vanwege de vertrouwelijkheid niet altijd een mogelijkheid in de beveiligingssector. Daarom voorziet de nieuwe Experience Room van VideoGuard in een duidelijke behoefte. De distributeur kan er natuurlijk zelf gebruik van maken voor demonstraties en trainingen, maar installerende partners zijn ook welkom met hun klanten.

Genetec en Bosch
De nadruk van de Experience Room ligt op de producten van Genetec en Bosch. Deze kunnen onder praktische omstandigheden worden gedemonstreerd. Later dit jaar opent VideoGuard een vergelijkbare faciliteit in het stadion van N.E.C. Daar kunnen dan de mogelijkheden voor voetbalstadions en andere locaties voor grootschalige evenementen worden getoond. Tijdens de opening van de Experience Room in de hoofdvestiging in Waalwijk werden ook nog twee opmerkelijke producten geïntroduceerd: de Mobiqam en de BOSCH Flexidome IP starlight 8000i.

Zwaarste omstandigheden
De Mobiqam is een mobiele camera op een mast, voor bijvoorbeeld het bewaken van bouwlocaties. Het systeem is in een kwartier te installeren en werkt op een makkelijk verwisselbare batterij, die twaalf dagen energie levert. Beeldoverdracht kan onder andere via USB, IP, 4G en WiFi.
De nieuwe domecamera van Bosch is berekend op de zwaarste omstandigheden met IP66, IK10+ en een temperatuursbestendigheid van -50 tot +60°C. De camera biedt tot 4K resolutie en heeft ingebouwde intelligente video-analytics voor bewaking van terreinen. Verder is het apparaat geschikt voor H.265-compressie.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner