Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VVNL

VEB

SOBA

Ajax Systems

ARAS

SmartCell

2N

Nenova

NetworxConnect

Explicate

HID

Avigilon Alta

SMC Alarmcentrale

Hanwha Vision Europe

Paxton

Akuvox

Milestone

NIBHV

Eizo

Uniview

Trigion

Alarm Meldnet

ASIS

Nimo Dog Security

De Beveiligingsjurist

VAIBS

Top Security

Kiwa

DZ Technologies

JMB Groep

Nimo Drone Security

Bydemes

Add Secure

Eagle Eye Networks

Bosch Security Systems

Traka ASSA ABLOY

Paraat

Advancis

Centurion

Brivo

CDVI

Genetec

CSL

Unii

Masset Solutions

Multiwacht

EAL

Dero Security Products

IDIS

Crown Security Services

PG Security Systems

GFT

Alphatronics

Sequrix

Regio Control Veldt

Seagate

SmartSD

i-Pro

Gold-IP

Optex

Secusoft

ADI

Seris

VideoGuard

CardAccess

RoSecure

VBN

G4S

ASSA ABLOY

HD Security

BHVcertificaat.online

OSEC

Oribi ID Solutions

Securitas

20face

Lobeco

Hikvision

Network Optix

Connect Security

Service Centrale Nederland

Finalisten Benelux OSPA’s bekend gemaakt

6 augustus 2022
Redactie
05:09

6 september wordt bekend wie de Benelux Outstanding Security Performance Awards hebben gewonnen, maar nu al zijn de finalisten geselecteerd. Het gaat om beveiligingsprofessionals die buitengewoon hebben gepresteerd in hun vakgebied. 

Het is alweer de derde editie van de Benelux Outstanding Security Performance Awards (OSPA’s). Ditmaal zal de uitreiking weer fysiek plaatsvinden en wel in Breda op 6 september. Het jureringsproces is streng en degenen die zijn geselecteerd om door te gaan naar de volgende fase van de competitie, mogen volgens initiatiefnemer professor Martin Gill erg trots zijn. “De beveiligingssector in België, Nederland en Luxemburg heeft deze onderscheidingen echt erkend. Ze worden door velen gezien als de meest prestigieuze onderscheiding die kan worden toegekend aan een beveiligingsbedrijf, team of individu. En het doet ons enorm veel plezier om dinsdag 6 september 2022 in Breda de awards persoonlijk aan de winnaars te mogen overhandigen.”

Groot aantal kandidaten
Alleen degenen die een scoredrempel hebben bereikt, staan ​​op de lijst met finalisten van 2022. In de categorie beveiligingsmanager/-directeur gaat het om Marije Bouwman van World Forum Den Haag, Miranda Coppoolse van MC Global Security, Jonathan Frenay van GSK en Douidi Mourad van MIVB. Kans op het beste beveiligingsteam maken DHL Supply Chain Security Benelux & Frankrijk, de Dienst Veiligheid Az Sint-Lucas & Volkskliniek en het SUFS-beveiligingsteam RTS. Voor het beste nieuwe beveiligingsproduct komen in aanmerking: Cyberwolf, GradeShift Pro 2 van CSL, Sensorweb van Nimo Drone Security, NineID® van Nine Engineering, Roadwarrior van Videntium en Werkgroepbarrièremodel tegen kunstcriminaliteit van Ibrahim Bulut, Kim Covent, Anne-Cathérine Olbrechts en Wesley De Smet.

Partnerschap, wetgeving en opleidingen
In de categorie beveiligingspartnerschap zijn Politiezone Zuid – Zone Politie Midi, Taskforce Overvallen van Jos van der Stap en het Werkgroepbarrièremodel tegen kunstcriminaliteit van Ibrahim Bulut, Kim Covent, Anne-Cathérine Olbrechts en Wesley De Smet geselecteerd. Op het gebied van politie/wetshandhaving komen de Dienst Veiligheid Az Sint-Lucas & Volkskliniek, Project Skyfall en Taskforce Overvallen van Jos van der Stap in aanmerking. De Summer Course Risk Management TU Delft van Rinske Geerlings, Regina Edoo en Sicco Santema en Corporate Security Services: Competentiebeheer van Leren & Ontwikkeling NMBS maken kans op de OSPA voor het beste opleidingsinitiatief. Verder wordt op 6 september bekend gemaakt wie de Lifetime Achievement Award wint.

Thought Leadership Summit
De Benelux OSPA’s worden gepresenteerd na een Thought Leadership Summit die op 6 september ’s middags plaatsvindt in Ingenhousz in Breda. Het volledige programma en details over het reserveren van tickets is hier te vinden.
De organisator is nog op zoek naar bedrijven die het evenement willen sponsoren en die zo voor een bescheiden bedrag de kans krijgen hun diensten en producten te presenteren aan de top van de beveiligingsbranche. Meer informatie over sponsormogelijkheden is hier te vinden.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

SequriX

Suricat

Videoguard

Wordt een partner