FireSafety & Security Event bijna volledig ‘uitverkocht’

De vakbeurs FireSafety & Security Event 2023, die op 12 en 13 april plaatsvindt in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, is inmiddels voor ruim 90 procent volgeboekt. Bedrijven die nog willen deelnemen, zullen zich moeten haasten, aldus organisator Federatie Veilig Nederland.

Het commerciële succes is zonder twijfel te danken aan de eerste editie die vorig jaar voor wat zowel exposanten- als bezoekersaantallen alle verwachtingen overtrof. Toen was er nog de stress rond corona. De kans is vooralsnog klein dat deze crisis het komend jaar ook weer een rol gaat spelen. Dat is te merken aan de animo om te exposeren. Die is zo groot, dat een aanzienlijk ruimer deel van Hal 6 gereserveerd moest worden. Hal 7 is nu op een enkele stand na volgeboekt, terwijl Hal 6 zo goed als vol is. Er is eventueel nog een mogelijkheid voor een kleine uitbreiding.

Zelfde succesvolle formule
Aan de formule wordt niets veranderd. FireSafety & Security Event is primair bedoeld voor installateurs en integrators, technisch adviesbureaus en grote organisaties met een eigen technische dienst. Daarnaast zijn zakelijke eindgebruikers van harte welkom om de beurs te bezoeken. Net als vorig jaar kunnen de bezoekers hun portemonnee thuis laten. Entree, parkeren, garderobe en zelfs catering worden aangeboden door de beursorganisatie. Dat is de Federatie Veilig Nederland, in nauwe samenwerking met Techniek Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Deze drie besloten enkele jaren geleden een eigen evenement te starten, nadat commerciële organisatoren niet langer in staat bleken een rendabele vakbeurs voor de beveiligingssector te organiseren. FireSafety & Security Event is dan ook echt door de branche en voor de branche.

Diverse thema’s
De vakbeurs bestaat uiteraard vooral uit stands van exposerende bedrijven, maar er is ook volop ruimte om te netwerken. Er zijn twee grote terrassen waarop grootschalige presentaties kunnen plaatsvinden, er zijn een conference room, een chat room, meeting room en board room, een kroeg en diverse koffiecorners. Dat biedt alle ruimte voor presentaties, demonstraties en lezingen. Die kunnen exposanten organiseren, maar de beursorganisator komt zelf ook met enkele thema’s. Zo wordt uitgebreid ingegaan op nieuwe verdienmodellen voor installatiebedrijven, door van producten over te stappen op diensten, wat door het toenemend gebruik van de ‘cloud’ steeds makkelijker wordt gemaakt. Ook wordt ingegaan op technologie waarmee bespaard kan worden op steeds schaarser wordende arbeid. Verder is er aandacht voor arbeidsomstandigheden, robots en drones. Vanaf half januari kunnen bezoekers zich aanmelden.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: