Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Secusoft

JMB Groep

Uniview

GFT

DZ Technologies

BHVcertificaat.online

20face

ASSA ABLOY

Regio Control Veldt

Paxton

OSEC

Hanwha Vision Europe

Dero Security Products

Nimo Dog Security

Hikvision

Service Centrale Nederland

Avigilon Alta

Traka ASSA ABLOY

Network Optix

Multiwacht

HID

VBN

Milestone

Top Security

CardAccess

SmartCell

Oribi ID Solutions

NIBHV

RoSecure

Trigion

HD Security

IDIS

2N

Add Secure

ARAS

G4S

Optex

Ajax Systems

Crown Security Services

SOBA

PG Security Systems

Kiwa

VVNL

De Beveiligingsjurist

Centurion

Seagate

Explicate

Masset Solutions

Akuvox

i-Pro

EAL

CSL

VEB

Securitas

Connect Security

Gold-IP

Sequrix

SmartSD

Paraat

VideoGuard

Alarm Meldnet

Alphatronics

Bosch Security Systems

NetworxConnect

SMC Alarmcentrale

Bydemes

Genetec

Eagle Eye Networks

VAIBS

Eizo

Lobeco

ASIS

CDVI

Brivo

Advancis

ADI

Nimo Drone Security

Nenova

Unii

Seris

Foxstream-intelligentie voor thermische camera’s Hikvision

13 april 2021
Redactie
13:37

Foxstream sluit zich aan bij het Hikvision Embedded Open Platform (HEOP) -programma. Als eerste wordt de ingebouwde FoxIntruder-applicatie beschikbaar gesteld voor installatie op de thermische camera’s DS-2TD2137/VP-reeks van Hikvision.

Met deze integratie kan FoxIntruder nu rechtstreeks worden ingebed in de thermische camera’s van Hikvision om een ​​uiterst betrouwbare en makkelijk inzetbare end-to-end-oplossing te bieden voor effectieve perimeterbeveiliging. Gebruikers hoeven alleen maar het IP-adres van een camera aan de browser toe te voegen om toegang te krijgen tot de HEOP-applicatie. Deze oplossing vereist meteen ook minder bandbreedte en een lagere latentie dan servergebaseerde oplossingen.

Algoritmen
De HEOP-applicatie van Foxstream biedt onder andere realtime visualisatie op basis van alarmtriggers en de mogelijkheid van afspelen van video-evenementen, minimale aantallen onnodige alarmen, integratie met toonaangevende VMS-platforms en Central Station-ontvangers, snelle en eenvoudige configuratie en intuïtieve bediening en een API voor integratie met andere platforms.
“Foxstream heeft een uitstekende reputatie op het gebied van optimale algoritmen voor perimeterdetectie en extreem lage percentages onnodige alarmen”, zegt Franck Depierre, product manager bij Foxstream. “We kunnen dit nu leveren als ingebouwde oplossing voor perimeterbeveiliging. FoxIntruder voor HEOP gebruikt dezelfde beproefde algoritmen die we gebruiken in onze FoxVigi- en FoxBox-oplossingen, met nog eenvoudigere configuratie-instellingen. In combinatie met de thermische camera’s van Hikvision biedt deze productcombinatie een betrouwbare en optimale perimeterbeveiliging tegen indringers op grote sites.

Langetermijnstrategie
“We zijn blij om te zien dat steeds meer technologiepartners, zoals Foxstream, toetreden tot ons HEOP-programma”, zegt Myler Zhong, vertical director bij Hikvision Europe. “Dit maakt deel uit van onze langetermijnstrategie om het best mogelijke marktaanbod voor klanten op te bouwen, naast oplossingen van technologiepartners die in onze HEOP-camera’s passen. Via het HEOP-programma kunnen technologiepartners hun technologieën aan een breder publiek presenteren en solide waardeproposities op de markt brengen.”
Het HEOP-programma van Hikvision biedt een platform voor externe technologiepartners om hun eigen applicaties te ontwikkelen en deze rechtstreeks in Hikvision-camera’s te installeren, waardoor klanten een grotere verscheidenheid aan intelligente functionaliteit kunnen krijgen.

Ga voor meer informatie over het HEOP-programma naar het Technology Partner Program Portal van Hikvision.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

SequriX

Videoguard

Seagate

Wordt een partner