Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Genetec

Hanwha Vision Europe

Nimo Dog Security

CardAccess

Secusoft

RoSecure

Bydemes

VBN

Avigilon Alta

Explicate

Kiwa

Add Secure

CDVI

Securitas

Uniview

PG Security Systems

Traka ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

NIBHV

ASIS

SOBA

SmartSD

Bosch Security Systems

i-Pro

Lobeco

OSEC

Unii

Nimo Drone Security

Masset Solutions

Akuvox

Alphatronics

20face

Top Security

Centurion

CSL

VEB

Service Centrale Nederland

ASSA ABLOY

SmartCell

Multiwacht

Paxton

Sequrix

Eizo

Crown Security Services

ADI

Paraat

DZ Technologies

Connect Security

JMB Groep

Oribi ID Solutions

GFT

NetworxConnect

2N

Brivo

Advancis

EAL

VAIBS

VVNL

SMC Alarmcentrale

Eagle Eye Networks

ARAS

VideoGuard

Trigion

G4S

Optex

Regio Control Veldt

Nenova

IDIS

Milestone

Dero Security Products

Seagate

Seris

Hikvision

Gold-IP

Ajax Systems

HD Security

De Beveiligingsjurist

HID

Alarm Meldnet

G4S start geldtransport MKB met lage afstortingen

9 september 2008
Redactie
12:55

Het afstorten van geld brengt niet alleen kosten met zich mee, maar vooral ook risico’s. Niet zelden worden ondernemers of filiaalhouders gevolgd en overvallen tijdens het afstorten van hun omzet bij de bank. Safe Express heeft voor het MKB een zeer betaalbare ‘web-based’ oplossing ontwikkeld, waarbij deze risico’s tot het verleden behoren.

Safe Express is als onderdeel van Group 4 Securicor Cash Services gespecialiseerd in het geldtransport voor ondernemers met relatief lage contante geldafstortingen. Na een uitgebreide verkenning van de markt en een geavanceerde technische en operationele vertaalslag hiervan, start Safe Express met dit nieuwe concept een pilot in Zuid Holland. Gemak, veiligheid, flexibiliteit en lage kosten staan centraal binnen de dienstverlening.

Een ondernemer kan via de website van Safe Express geheel op maat zijn wensen met betrekking tot zijn geldafhandeling kenbaar maken. Hierbij gaan de diensten van Safe Express aanmerkelijk verder dan alleen het ophalen en veilig transporteren van de biljetten. Zo worden alle door Safe Express ontvangen biljetten met een maximum van € 5.000,– per transport, gecontroleerd op echtheid, geteld en op de rekening van de ondernemer bijgeschreven. Daarnaast zijn alle waarden vanaf ontvangst tot aan de bijschrijving verzekerd. Alle overige handelingen, zoals het plannen van transporten, het aanmelden van ophaallocaties en facturatie verlopen via de internetsite.

Naast het wegnemen van de risico’s en het onveilige gevoel boekt de ondernemer aanzienlijke tijdwinst en komt het zijn efficiency ten goede. Vanwege de hoge graad van automatisering kan Safe Express deze dienst tegen een zeer concurrerende prijs in de markt zetten die vergelijkbaar is met de kosten die ondernemers nu al kwijt zijn wanneer zij zelf bij de bank afstorten. Per transactie (beveiligd vervoer, tellen, assurantie en storten) bedragen de kosten € 14,50.

Link: www.safe-express.nl

Beveiliging Gids: Group 4 Securicor

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Seagate

SequriX

Suricat

Videoguard

Wordt een partner