Gebouw in brand, politie doet onderzoek

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van een brand, afgelopen zondagochtend 24 oktober in het voormalig Hotel Centraal aan de Vlietweg in Leidschendam. In de directe omgeving van het gebouw werden verschillende flessen met daarin een onbekende vloeistof aangetroffen.

Rond 05.30 uur kregen agenten melding van een brand bij het voormalig Hotel Centraal aan de Vlietweg op de kruising van de Broekweg. Op verschillende plekken rond het gebouw werden brandhaarden aangetroffen. Aan de zijde van de Vlietweg stond een gedeelte van het hek in brand. In de Broekweg zagen agenten dat een gedeelte, van het pand in aanbouw aan de buitenzijde, in brand stond. De brandweer heeft de brand geblust.

Aantreffen flessen
In de directe omgeving van het gebouw werden meerdere flessen aangetroffen. In deze flessen zat een onbekende vloeistof. Specialisten van de Forensische Opsporing hebben deze flessen voor onderzoek in beslaggenomen.
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van deze brand. Daarbij wordt gekeken of er sprake is van brandstichting. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Deel dit artikel via: