Geïntegreerd 4K-bewakingssysteem van Panasonic

Panasonic lanceerde onlangs al haar eerste True 4K dome camera en breidt nu haar 4K-portfolio verder uit met een 4K-netwerkvideorecorder en 4K-videowandschermen.

panasonicHet bedrijf introduceert het geïntegreerde 4K-bewakingssysteem tijdens IFSEC in Londen deze maand. De nieuwe True 4K-bewakingscamera (WV-SFV781L) brengt een gebied in beeld dat vier keer groter is dan bij 1080p-camera’s en negen keer groter dan bij 720p-camera’s. Bovendien bestrijkt de camera twee tot drie keer de afstand van respectievelijk 1080p- en 720p-camera’s. Hierdoor worden de totaalkosten van een bewakingssysteem gehalveerd.

We willen een werkende, kant-en-klare 4K-totaaloplossing leveren die de totale bewakingskosten verlaagt, zegt Sean Taylor, hoofd Marketing and Channel voor Europa bij Panasonic Security Solutions. Met een True 4K-systeem kunnen volgens ons bewakingskosten met wel 50 procent worden verlaagd, omdat bespaard wordt op installatie, bekabeling, netwerk en onderhoud.
In bussen en treinen zijn bijvoorbeeld geen vier camera’s per coupé meer nodig, maar is één 4K 360°-camera voldoende om alle hoeken te bestrijken.

Naast het geïntegreerde 4K-bewakingssysteem zal Panasonic ook Face Server voor marketingdoeleinden en verschillende andere systemen demonstreren, zoals pakketvolgsystemen voor de logistiek en oplossingen voor de bankensector, waaronder vandalismebestendige camera’s met een 360° visooglens en een microfoon voor geldautomaten.

Deel dit artikel via: