Genetec brengt bestaande toegangssystemen naar de cloud

Met de nieuwe Synergis Cloud Link biedt Genetec de mogelijkheid om het bestaande toegangsbeheer aanzienlijk te moderniseren, zonder dat dure investeringen in nieuwe infrastructuur nodig zijn. Lezers, sloten en kaarten van de bekendste merken kunnen gewoon in gebruik blijven, terwijl het beheer via een beveiligde cloud gaat. 

Met de nieuwe generatie Synergis™ Cloud Link PoE -ingeschakelde IoT-gateway voor toegangsbeheer zegt Genetec tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar niet-eigen toegangsoplossingen en een veilige toegangspoort te bieden tot een cloud- of hybride implementatie. De open architectuur van Synergis Cloud Link stelt organisaties in staat om bij het moderniseren van een bestaand beveiligingssysteem gebruik te maken van de bestaande infrastructuur voor toegangsbeheer en deze eenvoudig te upgraden naar een veilige IP-gebaseerde oplossing.

Verbeterde cyberbeveiliging
Synergis Cloud Link biedt een efficiëntere benadering van implementaties op meerdere locaties en vereist geen servers, waardoor de eigendomskosten worden verlaagd. De Synergis Cloud Link IoT-gateway heeft ingebouwde functionaliteiten die ervoor zorgen dat het toegangsbeheer van een organisatie blijft werken, zelfs wanneer de verbinding met de cloudserver is verbroken.
De nieuwe generatie Synergis Cloud Link biedt meer functies, verbeterde cyberbeveiliging en helpt beveiligingsinstallaties toekomstbestendiger te worden. De cyberbeveiliging omvat versleutelde gebruikersgegevens, Secure Boot en een EAL6+-industrie gouden standaard Secure Element dat cryptografische elementen opslaat.

Compatibiliteit
De nieuwe generatie Synergis Cloud Link is compatibel met niet-gepatenteerde toegangsmodules van de meest gevestigde fabrikanten in de branche, waaronder HID Global, Axis Communications, ASSA ABLOY, Mercury Security, Allegion, SimonsVoss, STid en anderen. Een enkel Synergis Cloud Link-apparaat kan tot 256 lezers en elektronische sloten, 600.000 kaarthouders, 150.000 offline gebeurtenissen ondersteunen en honderden zones en alarmen bewaken. Synergis Cloud Link heeft een nieuw firmware-ontwerp, waardoor de betrouwbaarheid en het beheer van de levenscyclus en het beheer van updates worden verbeterd. Het opent ook de deur naar een gecontaineriseerde aanpak voor het bedienen van software op het apparaat, waardoor de toekomstige mogelijkheden worden uitgebreid.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: