Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

DZ Technologies

Bydemes

Trigion

Alphatronics

Brivo

EAL

Hikvision

Paxton

Traka ASSA ABLOY

Advancis

Lobeco

VEB

Oribi ID Solutions

Alarm Meldnet

Ajax Systems

Eizo

Top Security

RoSecure

Bosch Security Systems

IDIS

Connect Security

G4S

Kiwa

VAIBS

Seagate

ASSA ABLOY

Hanwha Vision Europe

HID

Unii

Multiwacht

SMC Alarmcentrale

ADI

Add Secure

HD Security

20face

i-Pro

GFT

VBN

Sequrix

Milestone

Dero Security Products

CDVI

Nimo Drone Security

Explicate

De Beveiligingsjurist

ARAS

Optex

ASIS

VVNL

Crown Security Services

Paraat

Service Centrale Nederland

SOBA

Secusoft

NetworxConnect

OSEC

Nenova

Eagle Eye Networks

Seris

Avigilon Alta

2N

SmartSD

Genetec

Uniview

NIBHV

Nimo Dog Security

CSL

PG Security Systems

Regio Control Veldt

Masset Solutions

Securitas

Akuvox

VideoGuard

SmartCell

JMB Groep

BHVcertificaat.online

Centurion

CardAccess

Gold-IP

Genetec erkend als CVE Numbering Authority (CNA)

22 maart 2023
Redactie
08:19

Genetec kondigt aan dat het door het Common Vulnerabilities and Exposures (CVE)-programma geautoriseerd is als CVE Numbering Authority (CNA). Dit houdt in dat op een wereldwijd gestandaardiseerde wijze informatie wordt gedeeld over kwetsbaarheden voor cybercrime. CVE-partners helpen elkaar vervolgens om deze kwetsbaarheden op te lossen.

De missie van het CVE®-programma is het identificeren, definiëren en catalogiseren van openbaar gemaakte cybersecurity kwetsbaarheden. Het wordt gesponsord door het Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) van het U.S. Department of Homeland Security (DHS) en wordt beheerd door MITRE Corporation, in nauwe samenwerking met stakeholders uit de internationale industrie, de academische wereld en overheden.

Bescherming tegen aanvallen
Een gecentraliseerd systeem en proces voor het catalogiseren van cybersecurity kwetsbaarheden helpt stakeholders zoals software developers, fabrikanten van devices en IT-teams om snel informatie over kwetsbaarheden te achterhalen en te correleren om systemen te beschermen tegen aanvallen.
IT- en cybersecurity professionals gebruiken de CVE Records om zich ervan te verzekeren dat ze het over dezelfde kwestie hebben en om hun activiteiten om kwetsbaarheden aan te pakken, te coördineren en te prioriteren. Dit leidt tot sneller beheer van kwetsbaarheden in een vroeg stadium, betere coördinatie en effectievere cyberhygiëne.

Gestandaardiseerde informatie
Als partner van het Common Vulnerability and Exposures (CVE) programma is Genetec gemachtigd om CVE Records te publiceren en zo consistente beschrijvingen van kwetsbaarheden te communiceren. Het gebruik van deze gestandaardiseerde en openbaar gemaakte CVE Records kan aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen opleveren.
“Dat Genetec een erkende CVE Numbering Authority is geworden, is een weerspiegeling van onze voortdurende inzet voor sterke cybersecurity practices. Doordat we nu deel uitmaken van een internationale community waarop vertrouwd wordt voor het identificeren, catalogiseren en publiceren van kwetsbaarheden, kan Genetec kwetsbaarheden bekendmaken zodat deze snel kunnen worden aangepakt. Dit biedt onze klanten meer zekerheid dat hun fysieke beveiligingsoplossingen beschermd zijn en voldoen aan hoge cybersecurity normen,” aldus Christian Morin, CSO & Vice President Product Engineering bij Genetec Inc.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner