Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nimo Dog Security

OSEC

ASSA ABLOY

Uniview

IDIS

De Beveiligingsjurist

Bydemes

Gold-IP

CardAccess

Alarm Meldnet

Hikvision

Avigilon Alta

Add Secure

Eizo

JMB Groep

Nimo Drone Security

Dero Security Products

Alphatronics

Ajax Systems

Milestone

Connect Security

Secusoft

SmartSD

Oribi ID Solutions

Traka ASSA ABLOY

Eagle Eye Networks

Kiwa

Optex

Regio Control Veldt

EAL

Top Security

SmartCell

BHVcertificaat.online

ARAS

VAIBS

NIBHV

DZ Technologies

HID

Explicate

ASIS

Service Centrale Nederland

Akuvox

Masset Solutions

Unii

VVNL

Seris

VideoGuard

i-Pro

2N

SMC Alarmcentrale

Securitas

RoSecure

VEB

NetworxConnect

GFT

Centurion

Lobeco

Sequrix

VBN

Genetec

Bosch Security Systems

CSL

Crown Security Services

ADI

HD Security

G4S

Paxton

Hanwha Vision Europe

20face

Brivo

SOBA

PG Security Systems

Multiwacht

CDVI

Trigion

Paraat

Seagate

Advancis

Nenova

Gewijzigde organisatiestructuur Lobeco

10 juni 2008
Redactie
22:40

De ontwikkelingen op het gebied van cameraproducten, toegangscontrole en IP-alarmoverdracht gaan steeds sneller. Daarom heeft Lobeco met ingang van 1 juni haar organisatiestructuur aangepast.

Lobeco kende een structuur waarbij Verkoop, Projectbureau en Ondersteuning apart waren ingedeeld. Improviseren en inspelen op allerlei soorten technische infrastructuren is aan de orde van de dag. Het blijven opleiden van onze medewerkers dient op steeds hoger (MCSE, OSI-IP, Netwerkbeheer, etc.) niveau te gebeuren. Daarnaast vergt de kennis van de regelgeving en ondersteuning bij Brand-projecten steeds meer aandacht.

Om de kennis en ervaring te bundelen heeft Lobeco gekozen voor een platte divisiestructuur:

1. Divisie Fire, divisiemanager Richard Monster
2. Divisie Security (Inbraak, CCTV, Toegang), divisiemanager Ronald Meijer
3. Divisie Diensten, divisiemanager Bert van den Berg

Iedere Divisie heeft een eigen eindverantwoordelijke met in elke divisie Verkoop Binnen- en Buitendienst, Technische Support, Helpdesk, Projectbegeleiding, Inbedrijfstelling en Certificering.

Iedere Divisie zit in één grote ruimte en dat is goed voor de onderlinge communicatie. De medewerkers in één Divisie zijn flexibel en onderling inzetbaar. Zowel binnen als bij u op locatie. De binnendienst medewerker die u ‘s-ochtends adviseert via de telefoon zou best ‘s-middags bij u op de stoep kunnen staan om u te helpen met configureren.

De Divisie Security heeft meerdere HBO- en academisch geschoolde medewerkers, RSE’ers, MCSE’ers, Camera-cracks, Inbraak-goeroe’s, Toegang-experts, Concept-kenners en Verticale markt specialisten.

De Divisie Fire heeft adjunct Brandmeesters, tientallen opgeleide deskundigen (voor Projectering, Ontruiming, Onderhoud, etc.), ACAD-tekenaars, Certificeerders, erkend PvE-opstellers en mensen die de NEN-regels en NPR-richtlijnen achterstevoren kunnen oplezen.

De Divisie Diensten is nog maar net begonnen maar heeft al ervaring met innovatieve diensten onder het Assist24-label zoals VeriPack, Family Assist en Fire Assist.

FireAssist van Assist24 is een volledig nieuwe dienst. Voor bestaande en nieuwe brandmeldinstallaties heeft de installateur hiermee een extra troef in handen om klanten een extra service te kunnen bieden.

FireAssist van Assist24 realiseert een automatische doormelding van technische alarmen en storingen naar een PAC. De FireAssist melder plaatst u direct bij de brandmeldcentrale met als resultaat een proactieve opvolging van de meldingen. Omdat FireAssist voorgeprogrammeerd is (klant- en telefoonnummer PAC) is het installeren en activeren een kwestie van plug & play.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

SequriX

Suricat

Videoguard

Wordt een partner