Gezichtsherkenning voor Genetec Security Center

FaceFirst, specialist in gezichtsherkenning, heeft zijn biometrische platform geschikt gemaakt voor Genetec Security Center. Dit betekent een belangrijke uitbreiding voor Security Center en Synergis van Genetec, zo maakt Genetec-leverancier VideoGuard bekend.

Het FaceFirst-platform wordt momenteel gebruikt door grote winkeliers, wetshandhavingsinstanties, transportcentra, militairen en andere organisaties om potentiële bedreigingen direct te identificeren, criminaliteit te voorkomen en openbare ruimtes te beschermen. Nu biedt het ook gebruikers van het Genetec Security Center-platform de mogelijkheid om gezichtsherkenning in te voeren.

Naadloze integratie
Dankzij de naadloze integratie ontvangen Genetec-eindgebruikers real time meldingen van potentiële dreigingen die op een locatie binnenkomen via het alarmdashboard van Security Center. Onbevoegde bezoekers kunnen onmiddellijk worden geïdentificeerd, zodat het beveiligingspersoneel ter plaatse snel actie kan ondernemen. “Genetec biedt zijn eindgebruikers graag meer toegang tot een uitgebreid scala aan krachtige gezichtsherkenningsmogelijkheden”, zegt Jordan Jaumeau van Genetec. “Deze strategische relatie met FaceFirst zal beveiligingsprofessionals de mogelijkheid bieden om bewustzijn, beveiliging en identiteitsbeheer te maximaliseren in een grote diversiteit aan branches”, voegt hij toe.

Deel dit artikel via: