FAQ – Vragen en antwoorden

Hieronder treft de meest gestelde vragen over de Beveiliging Nieuws bedrijvengids.

Is het plaatsten van een vermelding gratis?

Een basisvermelding in de bedrijvengids is geheel gratis. Ook is er een mogelijkheid om een Pro vermelding te nemen, hiervoor vragen we een kleine bijdrage. Met een Pro vermelding zijn er extra mogelijkheden beschikbaar, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van extra foto’s en video. Partners van Beveiliging Nieuws krijgen een gratis Pro vermelding. Op onze pagina over de verschillende pakketten treft u meer informatie.

Hoe kan ik een wijziging doorgeven?

Wijzigingen kunnen doorgegeven worden nadat u bent ingelogd. Ga daarvoor naar uw vermelding in de gids. Aan de rechterzijde ziet u dan de link “Bewerken”. Om wijzigingen door te geven heeft u een account nodig. Indien u dit niet heeft, kunt er een gratis aanmaken.

Hoe krijg ik een Pro vermelding?

Hiervoor hebben we een korte handleiding gemaakt. Op deze speciale pagina leggen we u uit hoe u (als partner) gebruik kunt maken van de Pro vermelding in de bedrijvengids.

Moet ik een vermelding claimen?

Dat mag maar is niet verplicht. Het is misschien wel handig om dit te doen zodat u het beheer in eigen hand heeft. Daarnaast worden eventueel wijziging sneller verwerkt. Ga hiervoor naar de pagina met uw bedrijf in de bedrijvengids en klik op “Eigenaar van deze organisatie?”. U heeft hiervoor een account nodig. Indien u dit niet heeft, kunt er een gratis aanmaken.

Mijn bedrijf staat er niet bij, kan ik deze aanmelden?

Jazeker, dat zien we graag. De gids is echter gericht op Nederland en de redactie garandeert niet op voorhand dat we uw gegevens ook daadwerkelijk opnemen in de gids. Hoewel er inmiddels al meer dan 1.600 vermeldingen in staan, hebben we niet de intentie om een compleet overzicht te bieden. Doelstelling is met name om (achtergrond)informatie van bedrijven te ontsluiten. Dit doen we door informatie van de bedrijven zelf, koppeling met de nieuwsberichten en links naar sociale media. De bedrijvengids is nog niet klaar, binnenkort vermelden we bijvoorbeeld ook openstaande vacatures van de bedrijven.