Pro vermelding

Hieronder leggen we u uit hoe u (als partner) gebruik kunt maken van de Pro vermelding in de bedrijvengids van Beveiliging Nieuws.

Stap 1 – Ga naar uw bedrijfsvermelding

Voer de naam van uw organisatie in het zoekveld, en druk op enter.

beveiliging_gids_1

Klik vervolgens op de marker en de ballon van uw vermelding verschijnt. Deze klikt u vervolgens aan om naar de vermelding in de gids te gaan.

Mocht uw organisatie om een of andere reden nog geen vermelding hebben, dan kun u de redactie verzoeken deze aan te maken of u doet dit zelf door onderaan de website op bedrijf aanmelden te klikken.

beveiliging_gids_2

Stap 2 – Claim uw vermelding

Deze stap is niet noodzakelijk, maar we adviseren u om de vermelding van uw organisatie te claimen. Daarmee kunnen alleen u en de redactie uw vermelding wijzigen en wordt het eenvoudiger om deze te beheren. Klik hiervoor op “Eigenaar van deze organisatie?” en vul de velden in met uw gegevens. De redactie zal uw claim beoordelen, dit kan een of meerdere dagen in beslag nemen. Ondertussen kunt u direct verder met stap 3.

beveiliging_gids_5

Stap 3 – Geef de wijzigingen en aanvullingen door

U heeft een account nodig om de vermelding te beheren. Indien u niet ingelogd bent, dan verschijnt er eerst een inlogvenster.
Nog geen account? Kies dan de optie “Aanmelden” rechts in het venster om een gratis account aan te maken.

beveiliging_gids_4

Nadat u bent ingelogd, gaat u opnieuw naar de vermelding van uw organisatie en klikt u vervolgens op “Opwaarderen naar Pro vermelding”.

beveiliging_gids_7

Op de volgende pagina kiest u eerst nogmaals voor de Pro vermelding en vult u vervolgens de coupon code in die u van ons ontvangen heeft.

beveiliging_gids_6

Tenslotte vult u de wijzigingen in en klikt u op “Bekijk de vermelding”.

beveiliging_gids_8

Op de daarop volgende pagina krijgt u een overzicht met de vermelding van uw organisatie met de gegevens die u heeft doorgegeven.
Indien akkoord, klik dan tenslotte op “Nu bijwerken”.

beveiliging_gids_9

Dat is het. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen we deze graag.

Zie ook de algemene vragen en antwoorden pagina: FAQ