Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Eagle Eye Networks

NetworxConnect

VideoGuard

Sequrix

i-Pro

2N

Gold-IP

ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

Dero Security Products

Nenova

HID

CardAccess

IDIS

BHVcertificaat.online

Securitas

Centurion

CDVI

HD Security

SmartCell

Alarm Meldnet

VEB

Uniview

NIBHV

Hikvision

Kiwa

Traka ASSA ABLOY

SmartSD

VAIBS

20face

Nimo Dog Security

Masset Solutions

Optex

CSL

Seagate

PG Security Systems

Bydemes

Oribi ID Solutions

Avigilon Alta

Paraat

Brivo

Connect Security

Multiwacht

Regio Control Veldt

Ajax Systems

Genetec

ADI

Explicate

SOBA

Eizo

Akuvox

DZ Technologies

Add Secure

Trigion

GFT

VBN

Service Centrale Nederland

Lobeco

Paxton

RoSecure

Hanwha Vision Europe

Alphatronics

De Beveiligingsjurist

Top Security

OSEC

SMC Alarmcentrale

Secusoft

Advancis

Nimo Drone Security

ARAS

Crown Security Services

ASIS

JMB Groep

Milestone

Unii

Seris

G4S

VVNL

EAL

Goed resultaat voor CSU in 2006

16 februari 2007
Redactie
01:04

Schoonmaak- en beveiligingsbedrijf CSU kende in 2006 ondanks de lastige marktomstandigheden een goed jaar. De omzet over 2006 bedroeg ruim ? 188 miljoen t.o.v. ruim ? 167 miljoen in 2005 en nam derhalve toe met 12,5%.

De omzetstijging van ruim ? 20 miljoen werd voor ? 7 miljoen veroorzaakt door de acquisities van schoonmaakbedrijf Fino en de Aegis Alarmcentrale in december 2005. De overige omzettoename is autonoom.

Directievoorzitter Frie van Hulten: ?Het stemt ons tot tevredenheid dat onze werkwijze in 2006 kon worden omgezet in zoveel klantvertrouwen. In alle bedrijfsonderdelen leidde dit tot een groei ruim boven het marktgemiddelde. Aangezien we er ook in geslaagd zijn om bij die sterke groei het relatieve resultaatniveau op peil te houden, kunnen we opnieuw van het beste jaar ooit spreken.?

Het bedrijfsresultaat over 2006 bedroeg ? 12,5 miljoen en steeg met ruim 10% ten opzichte van het vorige jaar. De brutomarge kwam daarbij uit op 6,7% t.o.v. 6,8% in 2005. Dit verschil wordt vooral veroorzaakt door de hogere afschrijvingskosten over de betaalde goodwill bij recente acquisities. Het nettoresultaat na rente en belasting groeide van ruim ? 8 miljoen naar ruim ? 9 miljoen en bleef in procenten van de omzet nagenoeg gelijk.

Andere wapenfeiten in 2006 van CSU o.a.:

– Door Great Place to Work, een initiatief van de Europese Commissie, werd CSU onderscheiden met Goud als ??n van de Beste Werkgevers van Nederland.
– CSU drong door tot de finale van de Hoogvlieger, een prijs voor de best lerende organisatie van Nederland en won er de publieksprijs.
– De overname van beveiligingsorganisatie HTSS uit Rotterdam en een succesvolle integratie van de eind 2005 gekochte bedrijven Fino en Aegis Alarmcentrale.

CSU is vanuit ca. 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak en beveiliging en heeft hoofdvestigingen in Uden, Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam. CSU biedt werk aan bijna 10.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven en top 5 van beveiligingsbedrijven in Nederland.

Na een management Buy-out is CSU sinds voorjaar 2005 voor 67% in handen van Heven Group (familie Van der Heijden) en zijn 33% van de aandelen in handen van de directie en een brede managementlaag van 40 personen. Een unieke constructie in de schoonmaak- en beveiligingsbranche.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner