Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

VAIBS

Eagle Eye Networks

Optex

Sequrix

Lobeco

VBN

SmartSD

CardAccess

Securitas

Gold-IP

SOBA

Bosch Security Systems

Nimo Drone Security

NetworxConnect

Eizo

Connect Security

De Beveiligingsjurist

HD Security

GFT

PG Security Systems

DZ Technologies

VideoGuard

Centurion

NIBHV

Masset Solutions

i-Pro

Secusoft

ASSA ABLOY

Genetec

RoSecure

Top Security

EAL

Traka ASSA ABLOY

Service Centrale Nederland

Trigion

ADI

Add Secure

Ajax Systems

Oribi ID Solutions

BHVcertificaat.online

Uniview

Akuvox

IDIS

Regio Control Veldt

Seagate

Explicate

Milestone

G4S

Hanwha Vision Europe

Brivo

Alphatronics

Alarm Meldnet

Kiwa

ASIS

Unii

Dero Security Products

Hikvision

CDVI

CSL

Advancis

Paxton

SmartCell

2N

VVNL

Seris

SMC Alarmcentrale

Multiwacht

VEB

Nenova

Bydemes

Avigilon Alta

HID

20face

OSEC

Paraat

Crown Security Services

Nimo Dog Security

ARAS

Goed toegangsbeheer vereist breed assortiment producten

16 december 2022
Redactie
08:46

Een veilig gebouw staat of valt met een gedegen toegangsbeheer. Dat vereist voor de installateur een breed assortiment aan mechanische en elektromechanische kwaliteitsproducten. Reden voor DTC Key-Systems om voor ASSA ABLOY Opening Solutions te kiezen.

ASSA ABLOY Opening Solutions is specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits- en woningbouw. De fabrikant heeft een compleet assortiment deurdrangers en glijarmsystemen in huis voor het gecontroleerd openen en sluiten van elke deurconfiguratie. De ASSA ABLOY-deurdrangers worden wereldwijd toegepast.

“Ons enige merk”
Dat weet DTC Key-Systems als geen ander. Het Nederlandse bedrijf is al sinds 2005 gespecialiseerd in toegangsbeheer en draai- en schuifdeurautomatisering. Technisch directeur Chris Visser heeft niets dan lof voor de producten van ASSA ABLOY: “Het is ons enige merk als het gaat om draaien schuifdeurautomatisering en deurdrangers”, zegt hij. “Om het concreet te maken: in onze zorgprojecten passen wij heel vaak de vrijloopdranger van ASSA ABLOY toe. In vergelijking met de producten van concurrerende bedrijven, zijn met de vrijloopdranger van ASSA ABLOY veel meer terugliggingen en specificaties mogelijk. Wij kiezen dan ook steevast voor ASSA ABLOY.”

Duurzame producten
Ook duurzaamheid is voor DTC Key-Systems een belangrijke factor om voor ASSA ABLOY te kiezen. “We krijgen elke dag te maken met een deur en een kozijn en met de producten van ASSA ABLOY kunnen we er van op aan dat de deur perfect sluit. Dat komt niet alleen de levensduur van onze deursystemen ten goede, maar zorgt er tevens voor dat de gebruikers besparen op hun energiefactuur”, aldus Chris Visser. “Kwaliteitsvolle producten zijn voor ons van extra belang omdat wij met ons zusterbedrijf Key-Systems Deuronderhoud ook instaan voor het onderhoud van deuren. Daarvoor werken we met een elektronisch programma waarbij we meteen kunnen nagaan welke systemen bij onze klanten zijn toegepast en waar de storing zich bevindt.”

Voor elke toepassing
ASSA ABLOY’s deurdrangers hebben vier unieke voordelen om aan alle wensen te voldoen; van het comfortabel en veilig bedienen van deuren, tot het eenvoudig realiseren van een project met minimaal onderhoud gedurende de levensduur. En niet te vergeten: de functionaliteiten worden gecombineerd met een elegant en onderscheidend ontwerp, zodat de producten een perfecte oplossing bieden binnen elk ontwerp en gebouwfunctie. “ASSA ABLOY is een A-merk. De fabrikant zorgt er altijd voor dat binnen het gamma van producten alle toepassingen mogelijk zijn op allerlei verschillende deuren. Elke vorm van gebruik heeft andere wensen en eisen en ASSA ABLOY weet die heel goed te vervullen”, besluit Chris Visser.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Seagate

SequriX

Videoguard

Suricat

Wordt een partner