Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

Kiwa

GFT

CSL

Multiwacht

Paraat

Alphatronics

Add Secure

G4S

2N

Traka ASSA ABLOY

SOBA

Masset Solutions

DZ Technologies

Gold-IP

Lobeco

Secusoft

Service Centrale Nederland

Network Optix

Advancis

Bosch Security Systems

Bydemes

Seris

Optex

SMC Alarmcentrale

Centurion

Nenova

Crown Security Services

Nimo Drone Security

Top Security

Paxton

Brivo

RoSecure

Akuvox

Sequrix

Uniview

HD Security

Eagle Eye Networks

Eizo

De Beveiligingsjurist

HID

Genetec

ARAS

Trigion

ADI

Ajax Systems

NIBHV

VVNL

Securitas

Unii

Explicate

Connect Security

IDIS

ASIS

Avigilon Alta

CDVI

Alarm Meldnet

EAL

PG Security Systems

20face

SmartSD

VAIBS

VEB

Seagate

Regio Control Veldt

SmartCell

VideoGuard

ASSA ABLOY

Nimo Dog Security

Milestone

CardAccess

NetworxConnect

i-Pro

VBN

Dero Security Products

Oribi ID Solutions

BHVcertificaat.online

Hanwha Vision Europe

OSEC

Hikvision

Gold-IP distributeur van Provision ISR

20 juni 2024
Redactie
05:02

De CCTV-producten van de Israëlische fabrikant Provision-ISR zijn nu ook verkrijgbaar via Gold-IP. Het gaat hier om camerasystemen met moderne beveiliging tegen cybercrime en geavanceerde AI-analyses die mensen, eigendommen en bedrijven beschermen. De producten voldoen aan de NDAA en GDPR/AVG.

Camerasystemen lopen het risico om door cybercrime getroffen te worden. Daarom werkt Provision ISR nauw samen met het in preventie daarvan gespecialiseerde Check Point Software Technologies. Dat gebruikt de geïntegreerde Quantum IoT Nano-agent tegen de meeste aanvalsvormen.
Het assortiment omvat de B-Sight-serie met 2MP- en 4MP-camera’s die gemaakt zijn van een duurzame aluminiumlegering en polycarbonaat voor een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. De S-Sight-serie bevat daarnaast ook 8MP-camera’s met verbeterde nachtzichtmogelijkheden, kunstmatige intelligentie (DDA™ Video Analytics en Face Recognition) en Check Point-bescherming. Deze serie omvat ook modellen met gemotoriseerde varifocale opties en anti-vandaalbehuizingen.

Overige series
De Eye-Sight-serie biedt een uitgebreid assortiment 2MP-, 4MP-, 5MP- en 8MP-camera’s geavanceerde AI-gestuurde analyses. Ook deze serie heeft de ingebouwde Check Point Quantum IoT Nano voor geavanceerde preventie en een DDA2 Analytics-suite, inclusief objectherkenning en gedetailleerde attribuutanalyse.
De Smart-Sight-serie bestaat uit een uitgebreide reeks 2MP-, 4MP- en 5MP-AI-camera’s die zijn ontworpen voor diverse toepassingen en nauwkeurige bewakingsbehoeften. Of het nu gaat om vaste of gemotoriseerde lenzen, kentekenplaatherkenning, of thermische camera’s voor branddetectie en bewaking, de Smart-Sight-serie biedt een specifieke oplossing voor verschillende scenario’s. Er is ook een combinatie van conventionele en thermische camera leverbaar. Verder gaat Gold-IP de videodeurbellen van Provision ISR leveren.Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner