Gold-IP brengt binnenvarianten van MOBOTIX 7-serie

Gold-IP introduceert de MOBOTIX 7 Indoor. Dit is de binnenvariant van de eerder geïntroduceerde buitencamera’s uit de nieuwe 7-serie. Modellen zijn de v71, c71 en p71. Ze bieden dezelfde mogelijkheden en kwaliteit als de buitenmodellen.

Het MOBOTIX 7-platform is zo ontworpen dat het zelfs voor de meest veeleisende taken kan worden gebruikt. Dit wordt enerzijds mogelijk gemaakt door een overeenkomstig krachtige en uitbreidbare hardware en anderzijds door een open softwareplatform, dat ook geschikt is voor toepassingen die veel rekenkracht vereisen, bijvoorbeeld voor kunstmatige intelligentie. Elke MOBOTIX 7-camera heeft daarom een ​​breed scala aan reeds geïntegreerde toepassingen en optionele toepassingen van gerenommeerde partnerbedrijven. Daarnaast kunnen individuele applicaties worden gecreëerd die volledig kunnen worden geïntegreerd om te voldoen aan de behoeften en toepassingsgebieden van een bedrijf.

Voor alle videoprojecten
Met het uitgebreide MOBOTIX 7-cameraportfolio is de installateur optimaal uitgerust voor alle videoprojecten. Gold-IP komt met drie MOBOTIX 7 premium-systemen die speciaal zijn uitgerust voor gebruik in beschermde omgevingen en binnenshuis: MOBOTIX c71, p71 en v71. De c71 is een halfronde binnencamera voor plafond- en wandmontage – met infraroodlicht (LED). De p71 is een domecamera voor binnen met vaste verstelbare pan-tilt-kop voor gebruik binnenshuis. De v71 is een indoor domecamera met vaste verstelbare pan-tilt kop en dome die vandaalbestendig is conform IK10. De indoormodellen kunnen worden gebruikt in de voordelige PoE-klasse 3 (max. 12,95 W) met verminderde IR-verlichting en USB-vermogensoutput. Voor maximale stroomvereisten is het ook mogelijk om over te schakelen naar de volgende hogere PoE+-klasse (Mid Power en High Power Mode).

Uitgebreide lensselectie
Net als de Q71 wordt de hemisferische c71 geleverd met een 4K 360°-sensor met automatische dag- en nachtschakeling. Wel is hij”: alleen uitgerust met IR-licht (extra wit licht alleen beschikbaar op Q71). De v71 en p71 indoor domes (met en zonder dome) zijn te bestellen met de bekende 4K UHD of 4MP Ultra LowLight dag & nacht sensoren en lenzen met 15° tot 120° horizontale kijkhoeken (alleen 120° voor p71). De ruime keuze aan lenzen, de extra IR-LED’s die in alle modellen zijn geïntegreerd en de extreem hoge resolutie of extreem lichtgevoelige sensoren zorgen voor een briljante beeldkwaliteit onder alle lichtomstandigheden, aldus Gold-IP.

Specifieke informatie over de nieuwe camera’s is verkrijgbaar via Gold-IP.

Deel dit artikel via: