Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

RoSecure

Top Security

Lobeco

HD Security

VEB

Masset Solutions

Advancis

2N

SmartSD

Seagate

SmartCell

NIBHV

CardAccess

Bosch Security Systems

Alphatronics

Hikvision

Sequrix

Genetec

Crown Security Services

SOBA

Add Secure

DZ Technologies

Traka ASSA ABLOY

HID

Service Centrale Nederland

i-Pro

Avigilon Alta

Brivo

VVNL

Connect Security

Seris

IDIS

SMC Alarmcentrale

Unii

VideoGuard

20face

Network Optix

Gold-IP

Alarm Meldnet

CSL

De Beveiligingsjurist

ASIS

EAL

Paraat

Bydemes

Nimo Dog Security

Kiwa

CDVI

NetworxConnect

Ajax Systems

Uniview

ASSA ABLOY

Centurion

Nimo Drone Security

G4S

ARAS

GFT

Oribi ID Solutions

Trigion

Optex

JMB Groep

Nenova

Hanwha Vision Europe

VBN

VAIBS

Eagle Eye Networks

Eizo

Securitas

Paxton

ADI

Explicate

BHVcertificaat.online

OSEC

Regio Control Veldt

Secusoft

Milestone

PG Security Systems

Dero Security Products

Multiwacht

Akuvox

Gold-IP brengt binnenvarianten van MOBOTIX 7-serie

9 september 2022
Redactie
07:48

Gold-IP introduceert de MOBOTIX 7 Indoor. Dit is de binnenvariant van de eerder geïntroduceerde buitencamera’s uit de nieuwe 7-serie. Modellen zijn de v71, c71 en p71. Ze bieden dezelfde mogelijkheden en kwaliteit als de buitenmodellen.

Het MOBOTIX 7-platform is zo ontworpen dat het zelfs voor de meest veeleisende taken kan worden gebruikt. Dit wordt enerzijds mogelijk gemaakt door een overeenkomstig krachtige en uitbreidbare hardware en anderzijds door een open softwareplatform, dat ook geschikt is voor toepassingen die veel rekenkracht vereisen, bijvoorbeeld voor kunstmatige intelligentie. Elke MOBOTIX 7-camera heeft daarom een ​​breed scala aan reeds geïntegreerde toepassingen en optionele toepassingen van gerenommeerde partnerbedrijven. Daarnaast kunnen individuele applicaties worden gecreëerd die volledig kunnen worden geïntegreerd om te voldoen aan de behoeften en toepassingsgebieden van een bedrijf.

Voor alle videoprojecten
Met het uitgebreide MOBOTIX 7-cameraportfolio is de installateur optimaal uitgerust voor alle videoprojecten. Gold-IP komt met drie MOBOTIX 7 premium-systemen die speciaal zijn uitgerust voor gebruik in beschermde omgevingen en binnenshuis: MOBOTIX c71, p71 en v71. De c71 is een halfronde binnencamera voor plafond- en wandmontage – met infraroodlicht (LED). De p71 is een domecamera voor binnen met vaste verstelbare pan-tilt-kop voor gebruik binnenshuis. De v71 is een indoor domecamera met vaste verstelbare pan-tilt kop en dome die vandaalbestendig is conform IK10. De indoormodellen kunnen worden gebruikt in de voordelige PoE-klasse 3 (max. 12,95 W) met verminderde IR-verlichting en USB-vermogensoutput. Voor maximale stroomvereisten is het ook mogelijk om over te schakelen naar de volgende hogere PoE+-klasse (Mid Power en High Power Mode).

Uitgebreide lensselectie
Net als de Q71 wordt de hemisferische c71 geleverd met een 4K 360°-sensor met automatische dag- en nachtschakeling. Wel is hij”: alleen uitgerust met IR-licht (extra wit licht alleen beschikbaar op Q71). De v71 en p71 indoor domes (met en zonder dome) zijn te bestellen met de bekende 4K UHD of 4MP Ultra LowLight dag & nacht sensoren en lenzen met 15° tot 120° horizontale kijkhoeken (alleen 120° voor p71). De ruime keuze aan lenzen, de extra IR-LED’s die in alle modellen zijn geïntegreerd en de extreem hoge resolutie of extreem lichtgevoelige sensoren zorgen voor een briljante beeldkwaliteit onder alle lichtomstandigheden, aldus Gold-IP.

Specifieke informatie over de nieuwe camera’s is verkrijgbaar via Gold-IP.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

SequriX

Wordt een partner