Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VideoGuard

VAIBS

RoSecure

Hikvision

Paxton

Paraat

Masset Solutions

Alphatronics

Unii

Explicate

Dero Security Products

Genetec

HID

SmartSD

Seris

BHVcertificaat.online

Avigilon Alta

ASIS

JMB Groep

Bydemes

Secusoft

ASSA ABLOY

Nenova

Advancis

CSL

Ajax Systems

Lobeco

SOBA

Nimo Drone Security

Milestone

Kiwa

CDVI

Securitas

PG Security Systems

Sequrix

SmartCell

Centurion

HD Security

Crown Security Services

DZ Technologies

Brivo

Hanwha Vision Europe

Eagle Eye Networks

GFT

De Beveiligingsjurist

ADI

ARAS

NIBHV

Add Secure

2N

Connect Security

Eizo

Akuvox

VBN

Gold-IP

Bosch Security Systems

OSEC

Service Centrale Nederland

G4S

Nimo Dog Security

Optex

Uniview

Alarm Meldnet

Trigion

IDIS

Seagate

EAL

Regio Control Veldt

VEB

Multiwacht

Oribi ID Solutions

Top Security

VVNL

Traka ASSA ABLOY

20face

SMC Alarmcentrale

CardAccess

Network Optix

NetworxConnect

i-Pro

Gold-IP komt met MOBOTIX ONE single IP-camera

24 juni 2024
Redactie
04:40

De nieuwe MOBOTIX ONE M1A-Single IP-camera is de eerste die leverbaar is met een varifocale lens (zowel wide als tele). Daarnaast is de One te gebruiken met vaste objectieven van 15⁰ tot 120⁰. De camera heeft speciale functies voor perfect beeld bij alle lichtomstandigheden en beschikt over een weers- en vandaalbestendige behuizing. Gold-IP brengt deze camera vanaf augustus op de markt.

Tot de belangrijkste specificaties behoren een beeldkwaliteit van 4K UHD-resolutie (3840 x 2160 pixels) in een 16:9-beeldformaat, met een maximale framesnelheid van 30 fps bij 4K. De camera is volledig compatibel met ONVIF-S profielen G, S en T en ondersteunt H.264 (Triple Streaming), H.265, MxPEG+ en M-JPEG formaten. Voor moeilijke lichtomstandigheden biedt de MOBOTIX ONE Wide Dynamic Range (WDR) tot 120 dB en IR-LED’s met een bereik tot 30 meter. Ook is voorzien in HD audio, een geïntegreerde microfoon en luidspreker. Verder heeft de camera een temperatuursensor, MxActivitySensor en een schokdetector. De M1A-Single IP-camera is uit te breiden met optionele MOBOTIX-modules, waaronder een USB-C aansluiting compatibel met P7-uitbreidingsboxen.

Weerbestendig en robuust
De camera is met een IP66/IK10-classificatie ontworpen om te functioneren onder extreme omstandigheden, zoals temperaturen van -40 tot 65 °C. De behuizing is gemaakt van PBT-30GF in de kleur wit. Met een 64 GB microSD-kaart voor MxPEG+-kunnen beelden lokaal worden opgeslagen. Voeding gaat via een netwerkkabel (PoE Class 3, IEEE 802.3af) of een 12/24VDC externe voeding, met een maximaal stroomverbruik van 12,95 W. Andere aansluitingen zijn een RJ45 voor weerbestendige netwerkverbinding, I/O (een ingang, twee uitgangen), audio-uitgang, 12/24VDC-ingang en USB-C.
De camera ondersteunt MOBOTIX Camera Apps gebaseerd op Deep Learning, waardoor intelligente analyses en toepassingen mogelijk zijn. De M1A-Single IP-camera wordt geleverd met een standaard garantie van 5 jaar, met de optie om deze te verlengen tot 8 jaar.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner