GoldIP krijgt eerste Q71-camera’s van Mobotix binnen

GoldIP heeft de eerste partij van de nieuwe, hemisferische Q71-camera’s van Mobotix binnengekregen. De 360°-optiek zorgt voor een rondom zicht. Voor het eerst zijn nu ook IR en wit licht gecombineerd in een hemisferische camera. Zo worden ook in donker kleurenbeelden geproduceerd.

12 megapixels en WDR zorgen volgens GoldIP voor briljante beeldkwaliteit en indrukwekkende details. De ingebouwde audiofunctie zorgt ervoor dat ook te horen is wat er gebeurt. Het uitgebreide videosysteem is ingebed in het MOBOTIX 7-platform met zijn intelligente apps en biedt een oneindig aantal analysemogelijkheden.

Veel weergavemogelijkheden
De hemisferische lens legt het hele beeld vast. Dankzij de ingebouwde rechtzetfunctie in de camera is de gewenste weergave voor het scherm te selecteren. Er is keuze uit 360° fisheye weergave, normale weergave, panoramische weergave of quad-weergave, die de scène via vier afbeeldingen weergeeft. Hierdoor is in realtime in te zoomen op een enkel frame zonder het geheel te verstoren. Met één druk op de knop bepaalt de gebruiker of hij liever een overzicht ziet van de hele scène of wil focussen op individuele details.
Naast de IR-leds zijn in de Q71 als eerste Mobotix-camera ook witte leds ingebouwd. Dat is handig voor oriëntatieverlichting gedurende de nacht of bij gebruik van noodverlichting.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: