Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VEB

VAIBS

Alphatronics

Connect Security

Advancis

Seagate

Milestone

HD Security

20face

Add Secure

Securitas

Service Centrale Nederland

Nimo Dog Security

Paxton

PG Security Systems

Multiwacht

Centurion

Explicate

OSEC

HID

Crown Security Services

JMB Groep

Nimo Drone Security

Eizo

Seris

Genetec

Avigilon Alta

VVNL

VBN

Nenova

Gold-IP

BHVcertificaat.online

Regio Control Veldt

Kiwa

Masset Solutions

Top Security

SOBA

Akuvox

ARAS

VideoGuard

Dero Security Products

Unii

Alarm Meldnet

ADI

SmartCell

Lobeco

IDIS

G4S

Oribi ID Solutions

Paraat

Sequrix

De Beveiligingsjurist

SmartSD

i-Pro

SMC Alarmcentrale

NIBHV

Trigion

Secusoft

2N

Hanwha Vision Europe

GFT

NetworxConnect

Eagle Eye Networks

ASIS

RoSecure

Uniview

Ajax Systems

ASSA ABLOY

Bydemes

Bosch Security Systems

Brivo

DZ Technologies

Optex

EAL

CardAccess

Hikvision

CSL

Traka ASSA ABLOY

CDVI

GoldIP levert nu intercoms van Frogblue

27 mei 2024
Redactie
10:31

Distributeur GoldIP breidt het assortiment uit met intercoms van Frogblue, een bedrijf dat opgezet is door de oprichters van MOBOTIX. Deze fraaie en degelijke intercoms zijn eenvoudig te installeren en te integreren binnen verschillen beveiligingssystemen.

De frogblue videodeurintercom, frogTerminal, is gebaseerd op de geïntegreerde universele SIP-telefoniestandaard en biedt ondersteuning van multi-tenant-scenario’s tot grootschalige distributie implementaties. De grootste kracht ligt in het vermogen om tegelijkertijd meerdere SIP-telefoonsystemen en SIP-servers van meerdere clients te integreren, zonder dat extra hardware is vereist. Bovendien maakt Frogblue directe SIP-oproepen naar elke IP-videotelefoon mogelijk. Smartphones worden automatisch verbonden met de intercom via een oproep via de SIP-cloud. En de 8 megapixelcamera met lichtgevoelige optiek zorgt voor een volledig panoramisch zicht van 180°. Zelfs in luidruchtige omgevingen blijft spraak mogelijk en blijft deze dan ook glashelder, aldus GoldIP.

Gedecentraliseerd toegangsbeheer met frogTerminal
De frogTerminal biedt een gedecentraliseerde oplossing voor toegangsbeheer, waarbij elke gebruiker in een multi-tenant-systeem zijn eigen pincodes kan beheren voor deurtoegang of speciale functies. Om de veiligheid tegen het afkijken van pincodes te verhogen, verandert het toetsenborddisplay voortdurend van lay-out. Daarnaast maakt de geïntegreerde RFID-lezer (DESFire EV2®) twee-factor authenticatie mogelijk. Voor extra beveiliging buiten kantooruren kan driefactor-authenticatie met video worden toegepast.
Dankzij de frogblue RFID-integratiearchitectuur zijn netwerkverbindingen met elke frogTerminal niet nodig. Kaarten vereisen geen extra programmering; ze identificeren zichzelf bij gebruik. De frogTerminal kan automatisch oproepen activeren bij nabijheid, aanraking van het display of onjuiste invoer.

Integratie en Uitbreiding
De frogTerminal is eenvoudig te integreren met derden hardware en extra functies, zoals het regelen van buitenverlichting of het activeren van camera’s via IP-opdrachten. In de toekomst zal integratie via Bluetooth met frogblue-apparaten in Nederland mogelijk zijn. De frogLink-USB fungeert als SDK of gateway voor systemen van derden, zoals MOBOTIX®-camera’s of EisBär®-gebouwbeheersystemen.
De acties kunnen worden geactiveerd via pincode en RFID-kaart, ook via een telefoontje. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld automatische schuifpoorten of hekwerken over IP te beheren. De frogTerminal kan eenvoudig worden geïntegreerd in MxManagementCenter en is open voor verdere integratie.
Frogblue biedt een gedecentraliseerde en uiterst veilige oplossing voor toegangscontrole, die eenvoudig te beheren is en flexibel kan worden uitgebreid met aanvullende functies en systemen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

SequriX

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner