Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

DZ Technologies

ASSA ABLOY

OSEC

Nimo Drone Security

Akuvox

Hikvision

Advancis

GFT

Milestone

Lobeco

De Beveiligingsjurist

Paraat

Genetec

BHVcertificaat.online

Oribi ID Solutions

20face

Traka ASSA ABLOY

NetworxConnect

VAIBS

Optex

Alarm Meldnet

Top Security

Trigion

Add Secure

VVNL

Seagate

CSL

Connect Security

PG Security Systems

NIBHV

SOBA

Uniview

Multiwacht

RoSecure

Network Optix

HD Security

HID

ASIS

Brivo

Explicate

Unii

Seris

Service Centrale Nederland

Eagle Eye Networks

Eizo

Dero Security Products

JMB Groep

SmartSD

Paxton

G4S

EAL

Ajax Systems

VBN

CardAccess

CDVI

Alphatronics

Sequrix

Nimo Dog Security

Gold-IP

Bosch Security Systems

Masset Solutions

IDIS

Avigilon Alta

Kiwa

SMC Alarmcentrale

Centurion

2N

Regio Control Veldt

i-Pro

SmartCell

Nenova

ARAS

Crown Security Services

Hanwha Vision Europe

Bydemes

Secusoft

VideoGuard

VEB

Securitas

ADI

Groot aantal trainingen bij Oosterberg

28 juni 2024
Redactie
07:09

De afdeling Beveiliging van Koninklijke Oosterberg organiseert in samenwerking met fabrikanten diverse trainingen voor installateurs. Deze vinden plaats op verschillende over het hele land verspreide locaties van de distributeur.

Op 9 juli in Zwolle en 10 september in Ridderkerk kan een samen met Hikvision georganiseerde training over camerabewaking worden gevolgd. Onderwerpen zijn ingebouwde kunstmatige intelligentie in de camera’s en NVR-recorders voor het herkennen van mensen en voertuigen. Getoond wordt hoe je met ColorVU heldere kleurenbeelden in de nacht op kan nemen. In rust is er geen zichtbaar licht op de camera, maar bij beweging door personen of voertuigen in een vooraf bepaald gemarkeerd gebied gaat de led-verlichting aan en is er kleurbeeld. Tevens zullen diverse soorten camera’s, recorders en mogelijkheden gedemonstreerd worden.
23 oktober kunnen geïnteresseerden terecht in Nijmegen voor een training met de producten van Comelit. Deze fabrikant biedt nu naast intercoms ook camera’s en daarover gaat de training. In samenwerking met Dahua wordt 3 oktober in Alkmaar en 10 oktober in Eindhoven een training gegeven over camerabewaking.

Ajax Systems
Wie een beveiligingsexpert wil worden op het gebied van inbraak- en camerabeveiliging, kan terecht voor een training met de producten van Ajax Systems. Uitleg wordt gegeven over de Baseline-productlijn met draadloze apparaten om woningen en gebouwen te beschermen. Een breed scala aan slimme Ajax-apparaten voor binnen en buiten passeert de revue, zoals inbraakdetectoren, branddetectoren, watermelders, CO2-melders, camera’s en smarthome-producten, die aan te sluiten zijn middels een QR-code. Deze training vindt 5 september plaats in Ede, 25 september in Venlo en 16 oktober in Zwolle.
Voor informatie over Ajax-producten, kan men ook terecht tijdens de zogenoemde balieochtenden. Deze vinden plaats op 3 juli in Ede, 9 juli in Roosendaal, 11 juli in Groningen, 30 juli in Den Haag en 29 augustus in Emmen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner