Groot feest voor jubilarissen bij Facilicom

In het Beatrix Theater in Utrecht was afgelopen week de hoofdrol weggelegd voor bijna zeshonderd Facilicom-medewerkers. Allemaal hebben ze dit jaar een jubileum te vieren. Voor het familiebedrijf uit Schiedam, het moederbedrijf van Trigion, is het jubilaris-event een jaarlijkse traditie.

“Het eren van onze jubilarissen past bij de waarden die we als familiebedrijf uitdragen”, vertelt Geert van de Laar, CEO. “Onze missie als grote onderneming is dat we samen werken aan een inspirerende leefomgeving. Dat begint dichtbij. We vinden het belangrijk dat mensen zich gezien en gewaardeerd voelen.”
In totaal vieren dit jaar 597 medewerkers een jubileum in dienst bij een van de bedrijven van Facilicom Group: van technisch onderhoudsmonteur en facility manager tot schoonmaker en secretaresse. Onder hen zijn er 461 die 12,5 jaar in dienst zijn en 105 medewerkers met een dienstverband van 25 jaar. 31 medewerkers vieren dit jaar zelfs hun 40-jarig jubileum.

Een thuis-gevoel
“Een lang dienstverband is zeker geen doel op zich”, vindt ook Van de Laar. “Veel belangrijker is dat we een bedrijf zijn waar mensen zich thuis voelen. Daar werken we elke dag hard aan. Als dit binnen de groep zoveel lange dienstverbanden oplevert, dan is dat prachtig om te zien. Zeker in een tijd van arbeidskrapte een win-win situatie, want voor onze klanten betekent het dat we continuïteit kunnen bieden.”

Deel dit artikel via: