Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Gold-IP

IDIS

Trigion

2N

VBN

SmartSD

Sequrix

Masset Solutions

PG Security Systems

ASIS

HD Security

GFT

Bosch Security Systems

Nenova

SmartCell

ARAS

Regio Control Veldt

Brivo

Service Centrale Nederland

Unii

Kiwa

Securitas

Hanwha Vision Europe

Secusoft

Crown Security Services

EAL

Nimo Drone Security

Add Secure

Top Security

NIBHV

Dero Security Products

JMB Groep

Eagle Eye Networks

VideoGuard

NetworxConnect

Milestone

CardAccess

CSL

Network Optix

Paraat

Alphatronics

Akuvox

Bydemes

Seagate

BHVcertificaat.online

G4S

Multiwacht

Centurion

HID

Oribi ID Solutions

Hikvision

CDVI

i-Pro

Alarm Meldnet

Ajax Systems

SOBA

OSEC

Eizo

ADI

Advancis

DZ Technologies

VAIBS

Explicate

Traka ASSA ABLOY

Paxton

Optex

Avigilon Alta

SMC Alarmcentrale

RoSecure

De Beveiligingsjurist

Seris

Connect Security

VVNL

Genetec

20face

Uniview

VEB

ASSA ABLOY

Nimo Dog Security

Lobeco

Hanwha brengt camera’s die exact de temperatuur bewaken

3 april 2019
Redactie
09:42

Hanwha Techwin Europe heeft zijn assortiment Wisenet T thermische camera’s verder versterkt met de introductie van drie radiometrische thermische modellen, die elk een temperatuurmeetfunctie hebben.

De Wisenet TNO-4030TR, TNO-404040TR en TNO-4041TR kunnen nauwkeurig detecteren of de luchttemperatuur hoger of lager is dan de ingestelde parameters, bijvoorbeeld boven of onder 40°C. Ze zijn ontworpen om gebieden die kwetsbaar zijn voor branden, zoals olie- en chemische installaties, bouwterreinen en bossen, alsook recycling- en afvalbeheercentra waar spontaan branden kunnen ontstaan, te helpen bewaken. De camera’s zijn ook ideaal voor het bewaken van pluimvee- en veehouderijen om temperatuurveranderingen te detecteren die ziekte kunnen bevorderen.

Moeilijke omgevingsomstandigheden
De TNO-4030TR is uitgerust met een 13 mm-lens en heeft een maximaal bereik van 1.173 m voor voertuigdetectie, terwijl de TNO-4041TR, die is ontworpen voor montage op een PTZ-eenheid, en de TNO-404040TR een 19 mm-lens hebben en een maximaal bereik van 1.714 m.
Net zoals de andere Wisenet T thermische camera’s, kunnen de drie nieuwe modellen beelden vastleggen met een resolutie tot 640 x 480. Ze zijn ontwikkeld om objecten en personen in moeilijke omgevingsomstandigheden te detecteren, zoals door rook, sneeuw, zware regen en mist heen, waar traditionele videobewakingscamera’s mogelijk niet toe in staat zijn. Ze vormen ook een effectieve oplossing voor projecten waarin lichtvervuiling een probleem is.

Analyse
De Wisenet TNO-4030TR, TNO-4040TR en TNO-4041TR zijn uitgerust met audio-analysefuncties die kritieke geluiden herkennen, zoals schieten, explosies, schreeuwen en brekend glas. Andere functies zijn temperatuurverandering, schok, richting van objecten of personen, rondhangende personen en detectie van manipulatie van camera’s.
Andere belangrijke functies zijn temperatuurmeting van -20°C tot 130°C, ingebouwde gyrosensoren voor een accurate stabilisatie, die wordt ingeschakeld wanneer een camera wordt verstoord door wind of trillingen, waardoor de beelden stabieler zijn en IP66- en IK10-classificaties voor bescherming tegen water, stof en mechanische impact, waardoor ze ook ideaal zijn voor buitentoepassingen. Er is keuze uit H.265-, H.264- of MJPEG-compressie. WiseStream II is een aanvullende compressietechnologie die dynamisch de codering, balanceringskwaliteit en compressie op basis van de beweging in het beeld regelt. Er is 99% minder bandbreedte nodig in vergelijking met de huidige H.264-technologie wanneer WiseStream II wordt gecombineerd met H.265-compressie.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

SequriX

Wordt een partner