Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

RoSecure

Advancis

Brivo

Hikvision

Nenova

Masset Solutions

Eagle Eye Networks

Alphatronics

i-Pro

Securitas

De Beveiligingsjurist

Explicate

Ajax Systems

ASSA ABLOY

Paxton

Akuvox

Regio Control Veldt

Oribi ID Solutions

Crown Security Services

VideoGuard

Milestone

Uniview

Unii

CDVI

NetworxConnect

VEB

VBN

Paraat

HID

Top Security

IDIS

Bosch Security Systems

HD Security

GFT

DZ Technologies

Secusoft

Optex

Add Secure

G4S

VAIBS

Hanwha Vision Europe

Centurion

Service Centrale Nederland

Sequrix

Gold-IP

ADI

Trigion

Dero Security Products

SOBA

Connect Security

ASIS

Nimo Dog Security

Seris

ARAS

Alarm Meldnet

SMC Alarmcentrale

2N

JMB Groep

OSEC

EAL

Bydemes

Avigilon Alta

Genetec

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

BHVcertificaat.online

Seagate

20face

Lobeco

Eizo

Kiwa

NIBHV

SmartSD

CSL

Network Optix

CardAccess

VVNL

Nimo Drone Security

SmartCell

Multiwacht

Hanwha brengt nieuwe Wisenet X-Lite Zoom Box-camera

28 januari 2020
Redactie
16:17

Het gaat om een scherp geprijsde 2 megapixel 32x zoom box-camera. De Wisenet X-Lite XNZ-L6320, die is uitgerust met een 32x optische gemotoriseerde varifocale lens met autofocus, is een directe vervanging van de zeer succesvolle Wisenet SNZ-6320 zoom box-camera, maar is veel kleiner en biedt een veel voordeliger optie dan zijn voorganger.

Uri Guterman, hoofd Product & Marketing bij Hanwha Techwin Europe: “Wij geloven dat de Wisenet XNZ-L6320 wegens zijn nieuwe ontwerp en kleinere omvang vooral voor winkeliers en andere eindgebruikers een populaire keuze zal zijn, vooral als zij esthetica belangrijk vinden. Maar het is ook een ideale camera voor videobewakingstoepassingen in de buitenlucht. Minstens zo belangrijk zal de prijs van deze nieuwe boxcamera zijn, terwijl deze toch een grote reeks analytische hulpmiddelen omvat. Zo bieden wij systeemintegrators een concurrentievoordeel bij videobewakingsprojecten die een groot aantal camera’s vereisen.”

Verbeterd dynamisch bereik
De Wisenet XNZ-L6320 is volgens Hanwha een echte dag-/nachtcamera met een verwijderbare infrarood cut filter (ICR) die profiteert van een verbeterd breed dynamisch bereik (WDR) dat tot 120 dB presteert om heldere beelden te produceren van scènes met een uitdagende combinatie van heldere en donkere gebieden. In tegenstelling tot de conventionele WDR, die beelden vastlegt door twee beelden op te nemen die bij verschillende belichtingen zijn gemaakt, maakt de Wisenet XNZ-L6320 gebruik van vier frames die bij verschillende belichtingsniveaus zijn vastgelegd om een duidelijker beeld te produceren.

Belangrijke functies zijn:
• Ondersteuning voor H.265-, H.264- en MJPEG-compressie, evenals WiseStream II, een aanvullende compressietechnologie die uniek is voor Wisenet-camera’s.
• Ingebouwde Intelligent Video Analytics (IVA) omvat sabotage, rondhangen, directionele detectie, onscherptedetectie, mistdetectie, virtuele lijn, komen/vertrekken, verschijnen/verdwijnen, audiodetectie, gezichtsdetectie en bewegingsdetectie.
• Geluidsclassificatie: Audio-analyse die kritieke geluiden herkent, zoals verheven stemmen, geschreeuw, gebroken glas, schoten en explosies en een waarschuwing genereert om het beveiligingspersoneel in staat te stellen snel te reageren op eventuele incidenten.
• Digital Image Stabilisation (DIS), die de bewegingsonscherpte als gevolg van wind of trillingen vermindert en ervoor zorgt dat de Wisenet XNZ-L6320 in staat is om scherpe, stabiele beelden vast te leggen.
• SD/SDHC/SDXC-geheugenslot maakt het mogelijk om video of gegevens aan de rand op te slaan in geval van een storing in het netwerk. Videobewijs, dat mogelijk verloren is gegaan, kan worden opgehaald wanneer de netwerkverbinding is hersteld.
• Audio in twee richtingen om operators in staat te stellen te communiceren met mensen in de nabijheid van de camera’s om na te gaan welke hulp ze nodig hebben of om indringers te waarschuwen.
Power over Ethernet (PoE), wat de noodzaak om een aparte voeding en bekabeling voor de camera te installeren overbodig maakt.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Suricat

SequriX

Videoguard

Wordt een partner