Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

Nimo Drone Security

NIBHV

Ajax Systems

CDVI

Crown Security Services

Add Secure

SMC Alarmcentrale

DZ Technologies

SmartCell

G4S

Eizo

Unii

ADI

SmartSD

Uniview

Securitas

Masset Solutions

Dero Security Products

VEB

VBN

Sequrix

Lobeco

VVNL

20face

Kiwa

Paxton

Optex

Advancis

Eagle Eye Networks

Network Optix

Genetec

BHVcertificaat.online

Hikvision

Centurion

Multiwacht

Gold-IP

Nimo Dog Security

RoSecure

Akuvox

Avigilon Alta

Alphatronics

2N

Regio Control Veldt

De Beveiligingsjurist

ASSA ABLOY

Milestone

PG Security Systems

CSL

OSEC

ARAS

CardAccess

ASIS

HD Security

Seris

HID

i-Pro

Alarm Meldnet

VAIBS

Connect Security

Traka ASSA ABLOY

Explicate

Service Centrale Nederland

Oribi ID Solutions

Seagate

Trigion

Bosch Security Systems

EAL

Bydemes

GFT

NetworxConnect

VideoGuard

IDIS

Top Security

Paraat

SOBA

Brivo

Hanwha Vision Europe

Nenova

Secusoft

Hanwha brengt supercompacte domecamera’s van Wisenet

20 augustus 2019
Redactie
08:47

De nieuwe supercompacte 2 en 5 megapixel Wisenet Q mini-domecamera’s van Hanwha Techwin, met een diameter van slechts 99 mm, zijn uitgerust met functies die ervoor zorgen dat eindgebruikers maximaal voordeel halen uit hun videobewakingsoplossingen.

De nieuwe H.265 mini-domecamera’s zijn 40 procent kleiner dan de vorige modellen en bieden praktische voordelen voor een breed scala aan eindgebruikers en in het bijzonder voor de detailhandel, die esthetisch aantrekkelijke camera’s nodig heeft.
Licentievrije analysesoftware voor het tellen van mensen, evenals defocus-, bewegings- en sabotagedetectie zijn standaard ingebouwd in alle vier de nieuwe modellen, terwijl een nieuwe open platform-chipset ook de mogelijkheid biedt voor integratie van toepassingen van derden in de domecamera’s.

Bedrijfsinformatie voor slimmere detailhandel
De in de nieuwe Wisenet Q mini-domecamera’s ingebouwde functionaliteit biedt winkeliers de mogelijkheid om de efficiëntie van de winkel te analyseren voor wat betreft de relatie tussen de bezoekersaantallen en de daadwerkelijke verkoop. Winkeliers kunnen de verzamelde gegevens gebruiken om de impact van online promoties en andere marketingactiviteiten op het aantal mensen dat hun winkels binnenkomt te meten en optimaal gebruik te maken van personeel om de pieken en dalen van de klantenstroom bij de kassa’s te beheersen.

Dashboard
Daarnaast zijn de nieuwe mini-domecamera’s geïntegreerd met Retail Insight, een binnenkort te lanceren bedrijfsinformatieoplossing die gebruikers afzonderlijk kunnen aanschaffen en die toepassingen gebruikt voor het tellen van mensen, wachtrijbeheer en heat mapping om statistische analyses te leveren via een betaalbare centrale dashboard software. Retail Insight heeft overal in het netwerk toegang tot gegevens die door maximaal 500 camera’s worden vastgelegd en wordt gepresenteerd op een eenvoudig te begrijpen dashboard, zodat bedrijfsmanagers een beter inzicht krijgen in klantgerelateerde activiteiten.
Alle vier de nieuwe modellen zijn echte dag/nachtcamera’s (ICR) met lensvervormingscorrectie (LDC) en een WDR tot 120 dB om heldere beelden te produceren van scènes met een uitdagende mix van heldere en donkere gebieden, wat normaal gesproken resulteert in overbelichte of onderbelichte beelden.

WiseStream II
De mini-domecamera’s ondersteunen meerdere streams met de keuze uit H.265-, H.264- of MJPEG-compressie. Hun bandbreedtevriendelijke oplossingen worden verbeterd door WiseStream II, een aanvullende compressietechnologie die dynamisch de codering, balanceringskwaliteit en compressie regelt, afhankelijk van de beweging in het beeld. Er is 99 procent minder bandbreedte nodig in vergelijking met de huidige H.264-technologie wanneer WiseStream II wordt gecombineerd met H.265-compressie. Als zodanig verlaagt WiseStream II de totale gebruikskosten van een videobewakingssysteem door de opslag- en bandbreedtevereisten van HD-camera’s te minimaliseren.

Andere belangrijke functies

  • Gangweergave biedt een effectieve manier om smalle verticale gebieden te bewaken, zoals winkel- en gangpaden. Hierdoor kunnen camera’s die beelden met een aspectverhouding van 9:16 en 3:4 kunnen opnemen effectief werken in hoge, nauwe ruimtes met als bonus minimale bandbreedte- en video-opslageisen.
  • Met de MicroSD/SDHC/SDXC-geheugensleuf kan tot 128 GB video of gegevens aan de rand worden opgeslagen.
  • Ondersteuning van Power over Ethernet (PoE) waardoor afzonderlijke voeding en kabels voor elke domecamera overbodig zijn.
  • De Wisenet QND-8011 en QND-8021 hebben een HDMI-video-uitgang waarmee beelden die door de domecamera’s zijn vastgelegd kunnen worden weergegeven op een openbare monitor.

De vier nieuwe ONVIF-conforme mini-domecamera’s zijn:

  • Wisenet QND-6011 2MP mini-domecamera met vaste 2,8 mm lens met max. F2.0
  • Wisenet QND-6021 2MP mini-domecamera met vaste 4,0 mm lens met max. F1.6
  • Wisenet QND-8011 5MP mini-domecamera met vaste 2,8 mm lens met max. F2.0 en HDMI-uitgang
  • Wisenet QND-8021 5MP mini-domecamera met vaste 4,0 mm lens met max. F1.6 en HDMI-uitgang
Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

SequriX

Wordt een partner