Hanwha Techwin brengt twee beweegbare thermische camera’s

Hanwha Techwin voegt twee thermische positioneringscamera’s toe aan het Wisenet T-assortiment. De Wisenet TNU-4041T en TNU-4051T kunnen beelden vastleggen met een resolutie tot 640 x 480 en zijn ontwikkeld om objecten en personen in moeilijke omgevingsomstandigheden te detecteren.

Met een pansnelheid van 120° per seconde en een verticaal bewegingsbereik van -90° tot 40° bieden de TNU-4041T en TNU-4051T een veelzijdige oplossing voor de bewaking van grote open ruimtes. Beide modellen zijn voorzien van een robuuste aluminium gegoten behuizing en zijn uitgerust met een echte dag/nacht (ICR)-camera. Ze kunnen worden geprogrammeerd om eindeloos 360° rond te draaien. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om te kiezen uit maximaal 255 vooraf ingestelde posities, die kunnen worden ingepland.

In elke situatie
De TNU-4041T heeft een 19mm-lens en een maximaal bereik van 1.714m voor voertuigdetectie, terwijl de TNU-4051T een 35mm-lens heeft en een maximaal bereik van 3.157m. Beide camera’s zijn in staat om gebieden, zoals bouwplaatsen en olie-, gas- en chemische installaties, met een temperatuurbereik van -50˚C ~ +130˚C te bewaken. Met de diverse functies kunnen de TNU-4041T en TNU-4051T in elke situatie geoptimaliseerde beelden opnemen.

Stabilisatie
Ingebouwde gyrosensoren zorgen voor een accurate stabilisatie, die wordt ingeschakeld wanneer een camera wordt verstoord door wind of trillingen, waardoor de beelden stabieler zijn. De gangzichtfunctie biedt een effectieve manier om smalle verticale gebieden, zoals gangen, tunnels en gangpaden te bewaken, met als extra voordeel dat de bandbreedte en de vereisten voor video-opslag tot een minimum worden beperkt.

Analyse
De Wisenet TNU-4041T en TNU-4051T zijn uitgerust met audio-analysefuncties die alarmerende geluiden herkennen, zoals schieten, explosies, schreeuwen en brekend glas. Andere functies die tot alarm leiden zijn temperatuurverandering, schokken, de richting waarin objecten of personen zich bewegen, rondhangende personen en manipulatie van camera’s.
WiseStream II biedt een aanvullende compressietechnologie die dynamisch de codering, balanceringskwaliteit en compressie op basis van de beweging in het beeld regelt. Er is 99% minder bandbreedte nodig in vergelijking met de huidige H.264-technologie wanneer WiseStream II wordt gecombineerd met H.265-compressie. De camera’s bieden ondersteuning voor H.264- en MJPEG-compressie en hebben een SD/SDHC/SDXC-geheugenslot om video automatisch op te nemen bij een netwerkstoring.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: