Harm van Dijk benoemd als algemeen bestuurslid SERN

Harm van Dijk gaat zich als nieuw algemeen bestuurslid bij Stichting SERN (Security Expert Register Nederland) inzetten voor de verbreding van de samenwerking tussen SERN en de overige partijen binnen de beveiligingsbranche, zoals VBN, ASIS en andere. Daarnaast gaat hij zijn expertise inzetten op de ontwikkeling van young security employees binnen SERN.

Het bestuur van Stichting SERN bestaat momenteel uit Frank van der Linden (voorzitter), Eric van Aragon (secretaris), Bert Duijndam (penningmeester) en Rob Ackx (algemeen bestuurslid). Van Dijk is nu toegetreden als nieuw algemeen bestuurslid en wordt ook portefeuillehouder van het nieuwe register Physical Security Degree.
Van Dijk is in het dagelijkse leven senior corporate security officer voor ING Bank Groep. Al meer dan 13 jaar is hij daar verantwoordelijk voor het fysieke beveiligingsbeleid en de minimumnormen. Voorheen werkte hij als senior security consultant voor Mactwin Security Group en Stork WorkSphere. Hij heeft meer dan 21 jaar ervaring binnen de fysieke beveiliging en het beveiligingsbeheer. Van Dijk was ook 10 jaar regiovoorzitter van de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland en werd vorig jaar tijdens de algemene ledenvergadering benoemd tot Lid van Verdienste van deze vereniging. Hij is Manager of Security (Msec), werd verkozen tot Security Manager van het jaar 2012-2013 en ontving in 2018 de INCI/DETAR Award. Sinds 2019 is hij ook docent DHM Security Management bij SOBA Security Academy, waarmee hij tevens het certificaat Securityvalideur (Vsec) heeft verworven.

Deel dit artikel via: