Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Lobeco

CardAccess

Explicate

GFT

Akuvox

ARAS

ADI

Bosch Security Systems

20face

Kiwa

NetworxConnect

Unii

Alphatronics

Alarm Meldnet

VAIBS

HD Security

Nimo Dog Security

JMB Groep

BHVcertificaat.online

Trigion

Add Secure

Advancis

G4S

NIBHV

SOBA

IDIS

Masset Solutions

Multiwacht

Eizo

CSL

Securitas

EAL

Hanwha Vision Europe

Optex

Connect Security

Traka ASSA ABLOY

Seris

CDVI

Avigilon Alta

VBN

PG Security Systems

Brivo

SmartSD

Nenova

Ajax Systems

Paxton

Sequrix

Milestone

VVNL

ASIS

SMC Alarmcentrale

Genetec

OSEC

2N

Seagate

VEB

HID

Crown Security Services

VideoGuard

Service Centrale Nederland

Secusoft

Regio Control Veldt

Gold-IP

Eagle Eye Networks

Network Optix

Centurion

Dero Security Products

Paraat

Oribi ID Solutions

SmartCell

Top Security

ASSA ABLOY

Hikvision

De Beveiligingsjurist

i-Pro

Bydemes

Uniview

Nimo Drone Security

DZ Technologies

RoSecure

HD intelligente PTZ-beveiligingscamera van Sony

28 april 2009
Redactie
22:19

Sony Professional brengt de eerste HD pan-tilt-zoom (PTZ) IP-netwerkbeveiligingscamera’s op de markt. Deze camera’s zijn onderdeel van het nieuwe camera-assortiment in de SNC-RH serie. Ze hebben de mogelijkheid om 360 graden te draaien, terwijl er HD-video vastgelegd en gestreamd wordt tot 30 frames per seconde.

De SNC-RH serie is de meest geavanceerde reeks IP-gebaseerde netwerkbeveiligingscamera’s van Sony. De nieuwe modellen – de SNC-RH124P voor gebruik binnenshuis en de SNC-RH164P voor gebruik buitenshuis – zijn de eerste in hun klasse die geschikt zijn voor het doorgeven van HD-beelden met behulp van H.264 videocompressietechnologie. Sony camera

HD imaging en intelligente video-analyse zijn twee belangrijke functies in de nieuwe camera’s. Met behulp van geavanceerde videocompressiesignalen wordt HD-video doorgegeven. De combinatie van al deze functies zorgt ervoor dat Sony een compleet HD-beveiligingssysteem kan leveren: van camera tot opname tot weergave.

De nieuwe camera’s hebben geavanceerde DEPA (Distributed Enhanced Processing Architecture) die intelligente werking ondersteunt. Sony’s embedded intelligente video-analysetechnologie in de HD PTZ camera’s is DEPA Advanced. Het biedt beelddetectie van de hoogste kwaliteit en het systeem merkt en meldt het als er met de camera geknoeid is. Bovendien zijn de camera’s geschikt voor dual stream beelden in HD met behulp van H.264 of MPEG4 compressietechnologie. Tot slot hebben ze een eenvoudig te gebruiken speed-dome design dat snel kan worden gemonteerd en geïmplementeerd.

De SNC-RH124P beveiligingscamera beschikt over de standaard ‘IEEE p802.3 voldoende High Power over Ethernet (hPoE) werking’. De camera’s kunnen daardoor worden bediend met behulp van een ethernetkabel zonder extra stroomvoorziening. Voor gebruikers die bewegende beelden bij weinig licht moeten vastleggen, zijn de nieuwe camera’s uitgerust met XDNR (dynamisch ruisvermindering) technologie. Deze technologie elimineert wazige beelden bij video-opnamen met weinig licht en met verbeterd zichtbaarheid van de beelden.

De camera’s worden in Europa gelanceerd op de IFSEC 2009 in het Verenigd Koninkrijk in het NEC van 11 tot 14 mei. Daar is ook Sony’s nieuwe SNC-RS serie standaarddefinitie PTZ camera’s en een nieuwe encoderserie te zien.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner