HD Security Service beveiligt Gooise opvangcentra Oekraïners

HD Security Services heeft de aanbesteding gewonnen voor het beveiligen van drie locaties in Naarden en Bussum (Gemeente Gooise Meren). Het gaat hier om locaties waar Oekraïense vluchtelingen worden opgevangen. De gemeente zocht een beveiligingspartij die snel kon starten om deze locaties 24×7 te bemensen.

HD Security moest de reputatie van flexibiliteit waarmaken, want al binnen 48 uur na de gunning moest de opdracht starten, te weten op maandag 4 juli. De invulling is gerealiseerd en alles is momenteel operationeel.
Gooise Meren is een Nederlandse gemeente in het zuidoosten van de provincie Noord-Holland, in de regio Gooi en Vechtstreek. Zij is ontstaan door de samenvoeging van drie buurgemeenten: Bussum, Naarden en Muiden

Met een grote glimlach gestart
Hasan Dagdeviren, algemeen directeur van HD Security, over het traject: “Wij zijn een particuliere beveiligingsorganisatie en met name actief in de zorgbeveiliging, beveiliging van GGZ-locaties, mobiele surveillance, alarmopvolging en dienstverlening binnen de mobiele surveillance. Met name in de zorg zijn wij een van de marktleiders en we willen hierin uiteindelijk de grootse worden. De opdracht die wij vanuit de Gemeente Gooise Meren gegund hebben gekregen sluit naadloos aan op onze doelstellingen. Wij zijn al een tijdje actief in het Gooi voor diverse andere zorginstellingen en willen onze dienstverlening hier verder uitbreiden. Het Gooi ligt precies tussen onze vestigingen in Amersfoort en Amstelveen. Wij zijn een bedrijf dat grote waarde hecht aan gastvrijheid, gastvrijheid die de Oekraïense vluchtelingen na een zware periode goed kunnen gebruiken. Onze beveiligers zijn met een grote glimlach op 4 juli de dienstverlening gestart.”

Deel dit artikel via: