Help BeveiligingNieuws.nl met de strijd tegen kanker!

Op zondag 18 september 2022 springen honderden deelnemers in Haarlem het Spaarne in tijdens de derde editie van Swim to Fight Cancer Haarlem! Ook Vincent Vreeken, die deze website beheert, doet mee en roept iedereen op om dit geweldige initiatief te sponsoren.

Swim to Fight Cancer wordt door het hele land georganiseerd. Doel is vooral het zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek van Fight cancer/KWF Kankerbestrijding.

De opbrengst van Swim to Fight Cancer gaat naar jonge, talentvolle onderzoekers die mogelijk tot de top van de oncologie gaan behoren. Door het financieren van hun onderzoek hoopt de organisatie steeds dichterbij de dag te komen dat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Klik hier om meer te lezen over deze onderzoekers.

Sponsors gezocht
18 september zal Vincent Vreeken het Spaarne induiken om 2 kilometer te zwemmen voor het goede doel. Natuurlijk niet alleen om deze sportieve prestatie te leveren, maar vooral om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek van Fight cancer/KWF Kankerbestrijding. Daarom is hij hard op zoek naar sponsors.

Doneren kan rechtstreeks via de
website van de organisatie.

Bedrijven die minimaal 100 euro bijdragen worden als sponsor vermeld in de berichten die wij rond het evenement gaan publiceren op BeveiligingNieuws.nl, in onze nieuwsbrief en op de sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter. Help ons mensenlevens redden!