Hergebruik bekabeling met IPIFY van Intercoax

Het door SmartSD vertegenwoordigde Intercoax heeft verschillende producten toegevoegd aan het uitgebreide LRE-aanbod (Long Range Ethernet). Long Range Ethernet is een wereldwijd gecertificeerde standaard en open platform.

De ETSI TS 105 176-standaard maakt totale interoperabiliteit tussen gecertificeerde producten mogelijk met behulp van de Long Range Ethernet IEEE 1901-chiptechnologie. Om het selecteren van producten eenvoudig te maken, brengt SmartSD de nieuwe productfamilie ‘IPIFY’ van Intercoax. Deze bestaat uit vier productgroepen, met vooraf geconfigureerde producten. Door middel van vier kleuren, heeft Intercoax een gebruiksvriendelijke en eenvoudige aanpak en installatie gecreëerd: de pakketten zijn beschikbaar in units met 1, 4, 8 en 16 poorten. Alle producten voldoen aan de ETSI-normen voor IEEE 1901-producten. Al deze Intercoax-producten zijn vooraf geconfigureerd voor een snelle installatie, voor verbindingen met één poort tot systemen met meerdere poorten, in zowel beheerde als niet beheerde toepassingen. De point-to-point oplossingen bestaan uit voorgeconfigureerde kits die gebruik maken van de standaard PoE van een switch als voeding en deze eenvoudig via pass-through doorgeven aan de IP-camera. Er is ook een kit met voeding voor als er geen PoE beschikbaar is.

Online certificering voor Intercoax IPIFY-producten
Het Intercoax Online Training Course & Certification-programma is bedoeld om op de juiste manier de Long Range Ethernet (LRE) producten te helpen installeren. Het zal helpen de verschillen in kabeltypen, de variabelen in termen van kabellengte en de LRE-prestaties op die kabel en conditie te begrijpen. Met deze training zijn de juiste Intercoax-producten te selecteren aan de hand van de variabelen van de betreffende applicatie en locatie, wat resulteert in een probleemloze LRE-implementatie, aldus SmartSD. Na inschrijving ontvangt de geïnteresseerde alle instructies voor toegang tot de training via e-mail. De cursus kan op elk moment worden gestart en gestopt. Aan het einde van de cursus is er een kleine test: zodra deze is voltooid, ontvangt de deelnemer het Intercoax LRE-certificaat.

> IPIFY bij SmartSD
> Nederlandstalige IPIFY catalogus
> Intercoax webinars
> Meer info en online inschrijving voor Intercoax webinars

Deel dit artikel via: