Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Brivo

Network Optix

Seris

Service Centrale Nederland

Akuvox

NetworxConnect

Optex

Lobeco

Gold-IP

20face

Eagle Eye Networks

Advancis

Paxton

SOBA

Nimo Dog Security

JMB Groep

Avigilon Alta

VAIBS

NIBHV

VEB

Paraat

G4S

Add Secure

Explicate

DZ Technologies

Kiwa

Multiwacht

EAL

ARAS

Seagate

Unii

SMC Alarmcentrale

2N

Hanwha Vision Europe

Oribi ID Solutions

Alarm Meldnet

Trigion

HID

Centurion

RoSecure

ASIS

ASSA ABLOY

Milestone

CardAccess

Genetec

Crown Security Services

Secusoft

ADI

VVNL

Nenova

Dero Security Products

SmartSD

PG Security Systems

VideoGuard

Top Security

Regio Control Veldt

CDVI

Alphatronics

Connect Security

Bydemes

Ajax Systems

HD Security

Sequrix

Uniview

Hikvision

Masset Solutions

CSL

VBN

Eizo

SmartCell

Bosch Security Systems

Nimo Drone Security

Traka ASSA ABLOY

IDIS

i-Pro

Securitas

GFT

De Beveiligingsjurist

OSEC

BHVcertificaat.online

Het verschil maken op een toplocatie

29 juli 2019
Redactie
09:27

Het lijkt een droombaan voor iedere beveiliger. Bezoekers en medewerkers ontvangen in de schitterende, uiterst moderne gebouwen van de Amsterdamse Zuidas. Zo’n droombaan ligt binnen het bereik, want het op de Zuidas actieve bouwens& is hard op zoek naar extra security hosts en hospitality hosts.

Door de aanwezigheid van toonaangevende banken, advocatenkantoren, adviesbureaus en multinationals is de Amsterdamse Zuidas het kloppende hart van corporate Nederland. Eén van de prominente multi-tenant gebouwen in deze bekende kantorenwijk is Symphony Offices aan het Gustav Mahlerplein. Sinds een aantal jaren zorgen de security hosts en hospitality hosts van bouwens& er dagelijks voor veiligheid en gastvrijheid voor gebruikers en bezoekers. Het team breidt momenteel uit en zoekt energieke collega’s.

Internationale dynamiek
Edwin Veltman is teamleider bij bouwens& en stuurt security hosts en hospitality hosts in Symphony Offices aan. “Dit is één van de meest dynamische zakelijke locaties van de Zuidas en eigenlijk van Amsterdam”, zegt hij. “Door de grote verscheidenheid aan internationaal opererende bedrijven is er hier dagelijks een ongelooflijke hoeveelheid nationaliteiten aan het werk. Dat betekent ook dat er veel verschillende opvattingen zijn over wat service nu precies betekent. Wij proberen ervoor te zorgen dat we op basis van onze expertise en ervaring aan al die individuele wensen tegemoet komen. De rode draad is overigens altijd de behoefte aan vijfsterrenkwaliteit. Dat past goed bij ons.”

Verantwoordelijkheidsgevoel
Veltman: “Voor bezoekers en vaste gebruikers van het gebouw waar wij actief zijn proberen wij alleen zichtbaar te zijn als nodig. Dat betekent dat wij op ieder moment klaar staan, zonder dat mensen voortdurend het gevoel hebben dat zij omringd zijn door beveiligers.” Zijn teamleden hebben zonder uitzondering een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zo vertelt hij. “Wat mij betreft moet je je in dit werk echt verbonden voelen met de locatie waar je actief bent en natuurlijk met de mensen die er werken. We zijn momenteel druk op zoek naar security hosts om ons hier te komen ondersteunen. Dat moeten teamplayers zijn die elke dag het verschil willen maken op een toplocatie. We leggen de lat hoog. Als je dat interessant vindt, ben je hier op de juiste plek.”

Geïnteresseerd in een baan als security host in Symphony Offices? Kijk hier voor meer informatie! Op onze vacaturesite zijn nog meer vacatures van bouwens& te vinden, voor wie in maatkostuum op een toplocatie wil werken!

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner