Hikvision brengt serie camera’s voor MKB-markt

Hikvision introduceert de PT-serie. Dit is een serie bewakingscamera’s ontworpen voor MKB-gebruikers met eenvoudige installatie en flexibele camera-kijkhoeken, terwijl andere bekende Hikvision-technologieën worden toegepast voor uitstekende beeldvorming.

Met deze nieuwe PT-camera’s zegt Hikvision MKB-klanten nu hoogwaardige installaties te bieden die minder camera’s nodig hebben en tegelijkertijd meer flexibiliteit en duurzaamheid bieden. Het vermogen van de PT-camera’s om te pannen en te kantelen maakt dit mogelijk: ze kunnen vrij roteren onder controle van de gebruikers en bestrijken gebieden waar voorheen meerdere vaste camera’s op meerdere punten zouden worden opgesteld.

Bediening en weergave op afstand
De PT-serie komt tegemoet aan de behoeften van gebruikers om volledige scènes vast te leggen door de hoek aan te passen en het gedoe van schakelen tussen vaste gezichtsvelden te verminderen. Bovendien kunnen de camera’s uit de PT-serie, met gemotoriseerde pan- en kantelfuncties, gebruikers helpen om elk specifiek punt van zorg naar believen te controleren. Bovendien maakt een naadloze verbinding met Hikvision’s Hik-Connect-app eenvoudige bediening en weergave op afstand met een smartphone mogelijk, waar gebruikers zich ook bevinden. Met de nieuwe camera’s van Hikvision kunnen MKB-gebruikers nu genieten van veel van de geavanceerde functies die gebruikers van de bekende PTZ-camera’s in grote ondernemingen genieten, samen met veel van de flexibiliteit en het gemak.

Grote waarde voor installateurs
In tegenstelling tot de installatie van conventionele vaste camera’s, waarbij de camerahoek zorgvuldig moet worden aangepast en ladders nodig zijn om de beeldhoek waar nodig te veranderen, vereenvoudigen de PT-serie camera’s van Hikvision het installatieproces en verbeteren ze de werkefficiëntie voor installateurs. De PT-camera’s zijn voorzien van een alles-in-één beugel waarmee installateurs de camera kunnen monteren door hem op de gewenste locatie te bevestigen. Dan kan de camerahoek altijd en overal op afstand worden aangepast.

Hikvision’s PT-productfamilie
De PT-productfamilie van Hikvision bestaat uit IP- en analoge camera’s van verschillende vormfactoren met een discreet en compact ontwerp. Ze zijn ideaal voor winkels, buitenruimtes, kleine fabrieken, eengezinswoningen en meer. De serie omvat bulletcamera’s met pan-tilt-functies die de hele scène bestrijken. Ze zijn ook verkrijgbaar met Hikvision ColorVu-technologie die 24/7 kleurrijke beeldvorming kan bieden met een geweldige gebruikerservaring. Ook zijn er PT-domecamera’s met bewegingsregeling. Deze bieden een brede dekking en flexibele hoekaanpassing. Aanvullende technologieën zijn onder meer optische zoom, AcuSense, ColorVu en tweerichtingsaudio, allemaal ondersteund in verschillende producten om aan een groot aantal gebruikersbehoeften te voldoen. Als laatste zijn er de Turbo HD PT-turretcamera’s met Hikvision ColorVu-technologie. Dit zijn de eerste analoge PT-camera’s. Met ingebouwde microfoon en audio over coaxkabel zijn ze geschikt voor gebruik binnenshuis.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: