Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

SMC Alarmcentrale

Hikvision

Bydemes

SmartCell

VVNL

NetworxConnect

Nimo Dog Security

Regio Control Veldt

Bosch Security Systems

Add Secure

VEB

GFT

G4S

Paxton

VBN

Genetec

20face

ARAS

Masset Solutions

Nenova

Seris

Unii

Alphatronics

NIBHV

Network Optix

Securitas

Top Security

Optex

Explicate

Secusoft

Alarm Meldnet

VideoGuard

Paraat

Dero Security Products

Lobeco

SOBA

Akuvox

Centurion

BHVcertificaat.online

EAL

ASSA ABLOY

Advancis

Multiwacht

Eagle Eye Networks

Ajax Systems

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

Nimo Drone Security

Crown Security Services

ASIS

2N

OSEC

SmartSD

i-Pro

CSL

HID

Uniview

HD Security

DZ Technologies

Gold-IP

ADI

Eizo

Seagate

IDIS

JMB Groep

Trigion

Hanwha Vision Europe

Sequrix

Avigilon Alta

Oribi ID Solutions

Kiwa

RoSecure

VAIBS

Connect Security

De Beveiligingsjurist

Service Centrale Nederland

Milestone

CDVI

Brivo

CardAccess

Hikvision brengt serie camera’s voor MKB-markt

29 juli 2022
Redactie
14:20

Hikvision introduceert de PT-serie. Dit is een serie bewakingscamera’s ontworpen voor MKB-gebruikers met eenvoudige installatie en flexibele camera-kijkhoeken, terwijl andere bekende Hikvision-technologieën worden toegepast voor uitstekende beeldvorming.

Met deze nieuwe PT-camera’s zegt Hikvision MKB-klanten nu hoogwaardige installaties te bieden die minder camera’s nodig hebben en tegelijkertijd meer flexibiliteit en duurzaamheid bieden. Het vermogen van de PT-camera’s om te pannen en te kantelen maakt dit mogelijk: ze kunnen vrij roteren onder controle van de gebruikers en bestrijken gebieden waar voorheen meerdere vaste camera’s op meerdere punten zouden worden opgesteld.

Bediening en weergave op afstand
De PT-serie komt tegemoet aan de behoeften van gebruikers om volledige scènes vast te leggen door de hoek aan te passen en het gedoe van schakelen tussen vaste gezichtsvelden te verminderen. Bovendien kunnen de camera’s uit de PT-serie, met gemotoriseerde pan- en kantelfuncties, gebruikers helpen om elk specifiek punt van zorg naar believen te controleren. Bovendien maakt een naadloze verbinding met Hikvision’s Hik-Connect-app eenvoudige bediening en weergave op afstand met een smartphone mogelijk, waar gebruikers zich ook bevinden. Met de nieuwe camera’s van Hikvision kunnen MKB-gebruikers nu genieten van veel van de geavanceerde functies die gebruikers van de bekende PTZ-camera’s in grote ondernemingen genieten, samen met veel van de flexibiliteit en het gemak.

Grote waarde voor installateurs
In tegenstelling tot de installatie van conventionele vaste camera’s, waarbij de camerahoek zorgvuldig moet worden aangepast en ladders nodig zijn om de beeldhoek waar nodig te veranderen, vereenvoudigen de PT-serie camera’s van Hikvision het installatieproces en verbeteren ze de werkefficiëntie voor installateurs. De PT-camera’s zijn voorzien van een alles-in-één beugel waarmee installateurs de camera kunnen monteren door hem op de gewenste locatie te bevestigen. Dan kan de camerahoek altijd en overal op afstand worden aangepast.

Hikvision’s PT-productfamilie
De PT-productfamilie van Hikvision bestaat uit IP- en analoge camera’s van verschillende vormfactoren met een discreet en compact ontwerp. Ze zijn ideaal voor winkels, buitenruimtes, kleine fabrieken, eengezinswoningen en meer. De serie omvat bulletcamera’s met pan-tilt-functies die de hele scène bestrijken. Ze zijn ook verkrijgbaar met Hikvision ColorVu-technologie die 24/7 kleurrijke beeldvorming kan bieden met een geweldige gebruikerservaring. Ook zijn er PT-domecamera’s met bewegingsregeling. Deze bieden een brede dekking en flexibele hoekaanpassing. Aanvullende technologieën zijn onder meer optische zoom, AcuSense, ColorVu en tweerichtingsaudio, allemaal ondersteund in verschillende producten om aan een groot aantal gebruikersbehoeften te voldoen. Als laatste zijn er de Turbo HD PT-turretcamera’s met Hikvision ColorVu-technologie. Dit zijn de eerste analoge PT-camera’s. Met ingebouwde microfoon en audio over coaxkabel zijn ze geschikt voor gebruik binnenshuis.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner