Hikvision en Observit samen in mobiele videobewaking

Hikvision en Observit hebben aangekondigd een strategische samenwerking aan te gaan. De software van Observit draait daarbij op Smart IP camera’s uit de 4 serie van Hikvision.

Hikvision en ObservitDe Hikvision camera’s uit deze serie zijn ontwikkeld voor het efficiënt benutten van bandbreedte en opslagcapaciteit en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor een betrouwbare mobiele videobewaking. Door de integratie van camera’s van Hikvision en het Mobile Video Management System van Observit bieden beide fabrikanten een oplossing voor betrouwbare videobewaking in voertuigen. Dit gebeurt op basis van Hikvision’s HEOP (Hikvision Embedded Open Platform) programma.

Het Mobile Video Management System (Observit BOT) van Observit ondersteunt beheer op afstand, waardoor het niet nodig is te wachten tot een voertuig terugkeert naar een garage of station. Opnames worden geüpload en opgeslagen vanuit het voertuig tijdens dienst om later te kunnen worden geanalyseerd. Het systeem is tevens eenvoudig te integreren met in het voertuig aanwezige toepassingen zoals een alcoholslot of paniekknop.

Deel dit artikel via: