Hikvision introduceert NVR’s met 8K-resolutie

Hikvision onthult zijn eerste ‘True 8K’ netwerkrecorders voor opname, opslag, overdracht, decodering en uitvoer van video met superhoge resolutie. De nieuwe NVR’s uit de M-serie kunnen worden gebruikt met een groot aantal Hikvision-camera’s en zijn ideaal voor omgevingen waar een breed gezichtsveld en een extreem hoge beeldresolutie nodig zijn.

Hikvision heeft zowel de software als de hardware van de M-serie NVR uitgebreid geüpgraded en geoptimaliseerd. De NVR’s zijn uitgerust met een 8-core 64-bit high-performance SOC-chip en high-capacity DDR4-geheugenkits, die volledige garantie bieden voor ‘True 8K’-functionaliteiten. De krachtige hardwareprestaties van de M-serie bieden een stabiele garantie voor 8K-videotoegang.
De ingebouwde poort-forwarding-optimalisatietechnologie met hoge I-framesnelheid zorgt niet alleen voor de gegevensintegriteit, maar verbetert ook de overdrachtsefficiëntie van de 8K-codestroom, waardoor frameverlies en vertraging effectief worden verminderd.

8K video-decodering
Uitgerust met een krachtige codec-kern die tot 32x 1080p @ 30fps ondersteunt, kunnen de apparaten 8K realtime streams voor twee kanalen tegelijkertijd efficiënt decoderen, waardoor een soepele liveweergave en weergave mogelijk is. De nieuwe serie maakt gebruik van de HDMI2.1-interface, die een uitvoerresolutie tot wel 8K (7680×4320)/30HZ ondersteunt.
Met de introductie van de M-serie NVR’s breidt Hikvision zijn ‘True 8K’-oplossingen uit van front-end producten zoals camera’s en LED-displays naar back-end-apparaten, waardoor klanten een extreem duidelijke en gedetailleerde visuele ervaring krijgen in allerlei scenario’s.

Systeemstabiliteit en gegevensbeveiliging
De ‘True 8K’ NVR’s kunnen worden gebruikt met een breed scala aan Hikvision-camera’s om te voldoen aan de specifieke behoeften van gebruikers in verschillende situaties. Om systeemstabiliteit en gegevensbeveiliging op hoog niveau te garanderen, zijn de NVR’s uit de M-serie uitgerust met een ingebed bestandssysteem dat helpt om de productiviteit voor gegevensbeheertaken te verhogen, een 1+1 redundante voeding om load balancing te bieden, de druk te verminderen en de levensduur, evenals een ‘duaal systeem’ om gegevensverlies te voorkomen en de betrouwbaarheid van het opslagsysteem te garanderen.

Gebruiksgemak en eenvoudige installatie
Om gebruiksgemak en eenvoudige installatie te garanderen, gebruiken de 2/4/8/16-bay modellen van de M-serie een 1U-, 1.5U-, 2U- en 3U-chassisontwerp. Tegelijkertijd maakt de thermisch verzinkte coating van het apparaat het zeer duurzaam en de veelzijdige modulaire architectuur zorgt voor flexibiliteit bij het gebruik. Deze ontwerpkenmerken zorgen voor een lichtgewicht, probleemloos, efficiënt warmteafvoerend apparaat dat makkelijk kan voldoen aan de veranderende behoeften van gebruikers.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: